Mia Nicolai kapt BLVD af als kookwekker afgaat: opgeblazen ego?

Je zou denken dat Mia Nicolai na haar Songfestival-debacle werkelijk álles doet voor een paar minuten airtime in RTL Boulevard, maar niets is minder waar. “O, sorry, de tijd is op!”

Mia Nicolai en Aran Bade © RTL

Het moet niet gekker worden: Mia Nicolai, bekend van het vals zingende Songfestival-duo Mia & Dion, heeft gisteren tijdens haar állereerste post-Songfestival-interview een kookwekker gezet. RTL Boulevard-verslaggever Aran Bade reageert ronduit verbaasd als dat ding afgaat en de zangeres roept dat het tijd is om het interview af te sluiten.

Kookwekker

Mia heeft haar maatje Dion achtergelaten in Liverpool en wil nu succes boeken als solo-artiest. Het is haar gelukt om met haar nieuwe liedje de uitzending te halen van ’s lands meest bekeken showrubriek: RTL Boulevard. Bij de gemiddelde beginnende artiest gaat dan de vlag uit, maar in het universum van Mia zet je dan de kookwekker aan.

Voor het interview met sterreporter Aran had Mia slechts een specifiek aantal minuten gepland en ze wilde daar dus absolúút niet overheen gaan. Als dat ding afgaat, zegt ze: “Timing! Ik zal even snel de vraag antwoorden.”

‘Ik ga afsluiten’

Als ze tóch nog een vraag krijgt over haar Songfestival-avontuur, zegt Mia afrondend: “Ik heb echt alles gegeven wat er op dat moment was. Daar ben ik trots op en dat is ook waarmee ik het ga afsluiten, want de tijd is om en wij gaan hier lekker door met opnemen.”

Aran: “O, de tijd is om?”

Mia: “Ja, de tijd is om.”

Dan gaat bij Aran het belletje rinkelen over waar die kookwekker nou precies voor bedoeld was. “O, je had een wekker gezet.”

Mia: “Ja, dat was mijn wekker.”

Bridget lacht

Bridget Maasland vindt het een absurde situatie. Ze moet er aan de desk smakelijk om lachen: “Aran, ik moet vooral zo lachen om dat hoofd van jou! ‘De wekker? Wat?! Dan is het voorbij?’”

Wat zit hier precies achter? Aran: “Zij heeft een heel dure studio geboekt, want ze is nieuwe muziek aan het schrijven, dus laten we daar naar uitkijken. Ze moesten door, want het kost heel veel geld.”

Geluk bij een ongeluk: Mia had ook geen tijd meer om live te zingen. Kan die kookwekker voortaan mee naar elk interview?

Fragment

Het bewuste interview:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Mia Nicolai een succesvolle solocarrière tegemoetgaat?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen