Jeroen Pauw vooralsnog niet in Expeditie Robinson: ‘Nee, nee…’

Jeroen Pauw ziet het vooralsnog niet zitten om mee te doen aan het populaire RTL 4-programma Expeditie Robinson. “Nee, zeker niet zeg. Nee, nee, nee, nee, nee, nee, nee, nee.”

Jeroen Pauw © SBS

Het is een uitnodiging die Jeroen Pauw heel graag afslaat: die om mee te doen aan Expeditie Robinson. A-sterren als Jeroen hebben het natuurlijk nooit nodig om mee te doen aan zo’n BN’er-programma, maar de unieke ervaring en het uitdagingselement zouden hem natuurlijk over de streep kunnen trekken.

Jeroen wil niet

Jeroen zit er echter niet op te wachten. Op de vraag of hij mee zou willen doen, antwoordt hij in De Oranjezomer: “Nee, zeker niet zeg. Nee, nee, nee, nee, nee, nee, nee, nee, helemaal niet. Ik vind, nee, nee… Elke vorm van ergens aan hangen of iets doen of een kuil graven… Ik moet er niet aan denken, nee.”

Tafelgast Rutger Castricum grapt: “Je haar zit altijd wel zo alsof je kuilen graaft.”

Eilandhaar

Jeroen kan het wel hebben: “Mijn haar zit of ik op dat eiland ben, toch? Ja!”

Hélène Hendriks: “Ik dacht precies hetzelfde. Hahaha.”

Jeroen: “Jij dacht precies hetzelfde?”

Hélène: “Ik dacht precies hetzelfde. Hahaha. Je kunt binnen drie weken… Kaj Gorgels viel twaalf kilo af. Is het iets voor jou, Pieter?”

Het leidt tot oh-geroep in de studio.

Twaalf kilo

De ietwat gezette studiogast Pieter Cobelens daarop: “Nóg twaalf kilo? Dan dwarrel ik van mijn kruk af! Nee, dat gaan we niet doen.”

Hélène: “Jij kan wel tegen een geintje. Je bent veertien kilo al afgevallen, hè?”

Pieter: “Het blijft onder ons: vijftien.”

Hélène: “Dan gaat-ie lekker. Ja!”

Ben wil ook niet

Tafelgast Ben van der Burg ziet een deelname ook niet zitten, hoewel hij wel graag buiten slaapt. “Ik ben niet gebeld. Maar ik hoorde dat je drie, vier weken weg moet. Daar heb ik geen tijd voor. Als het een weekend is, denk ik: joh, een weekend, dan doen we even die dingetjes, maar ik ben ook niet van de spelletjes, hè?”

En wordt Rutger Castricum wel eens gevraagd? “Ja, elk jaar. In Robinson word je eigenlijk helemaal kapotgemaakt. Daar heb ik helemaal geen zin in. Voor een camera! Ik geef het een half uur, dan zit ik bij een boom te janken. Verschrikkelijk, ja. Ik ben helemaal niet zo’n held.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Jeroen Pauw ook aan tafel bij Vandaag Inside of is dat niet goed voor zijn imago?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen