‘Jaimie Vaes krijgt ongeveer 20 duizend euro voor Playboy-shoot’

Jaimie Vaes gaat volgens Shownieuws uit de kleren voor een ondeugende fotoreportage in de Playboy. Wat dat oplevert? “Ik denk niet zo veel, misschien zo’n 20 duizend euro.”

Jaimie Vaes © YouTube

Nu de oplage volledig is ingestort hoopt Playboy de aandacht van het publiek terug te winnen door net als vroeger bekende vrouwen uit de kleren te betalen. Pogingen bij Heleen van Royen en Maxime Meiland zijn onlangs mislukt, maar Jaimie Vaes is volgens Shownieuws wél overstag gegaan. De showrubriek baseert zich op een hint op Jaimie’s Insta.

Jaimie op de cover

Jaimie heeft namelijk een foto van een vinger met een gelakte Playboy-nagel online gegooid. Showkenner Bart Ettekoven: “De bekende dames gaan weer naakt. Playboy is daar een aantal jaren geleden, ik denk in 2014, mee gestopt. Het kostte natuurlijk een hoop geld en het blad werd kleiner en kleiner en kleiner.”

Hij vervolgt: “Ze hebben al een tijdje gelden aangegeven dat toch weer te overwegen en nu hebben wij uit zeer betrouwbare bronnen gehoord dat Jaimie Vaes uit de kleren is gegaan al reeds. De fotoshoot zou al gedaan zijn en zij post zelf op haar Instagram een foto die ook weinig te raden over laat.”

Iedereen zwijgt

Het management van Jaimie zwijgt. “We hebben de Playboy ook gebeld en ook zij kunnen er niks over zeggen, maar binnenkort met ‘groot nieuws’ en dan mogen wij dat als eerste gaan vertellen, beloofden ze ons. Het lijkt haast wel te zijn dat Jaimie Vaes dus de Playboy in gaat.”

Hij vervolgt: “Dan heeft ze op een of andere manier wel weer wat werk na de roemruchte scheiding van Lil Kleine. Ze schijnt namelijk ook in Expeditie Robinson te zitten. Dan heeft ze toch weer wat centjes verdient.”

Wat betaalt het?

Collega Iris van Lunenburg: “Denk je dat ze veel krijgt hiervoor? Wat zou dat zijn, denk je?”

Privé-baas Evert Santegoeds: “Nou, Playboy was er altijd heel geheimzinnig over wat je kreeg, want dat bracht dan andere mensen op een idee. Maar het verhaal ging dat het toch rond de ton – en dan hadden we het nog over guldens – wel bleef steken eigenlijk altijd. De best verkochte ooit was Viola Holt. Die stond met kerst 1984 op het menu.”

Nu zal de Playboy niet meer zo veel kunnen betalen, denkt hij. “Die foto’s van Jaimie Vaes staan drie minuten later op internet, dus daar kun je als blad geen businessmodel meer aanhangen.”

20 duizend euro

Bart denkt ook dat Jaimie niet de hoofdprijs krijgt. “Hoeveel zal ze ervoor gekregen hebben? Ik denk toch niet zo veel. Ik denk dat je er met 20 duizend euro wel bent.”

Evert: “Ik denk het ook. Toen ze stopten was de oplage rond de 30 duizend per maand en ik denk dat je er nu heus nog wel 30 duizend kunt verkopen, vooral via Schiphol en eenmalig. Je krijgt een hoop publiciteit. Maar als er dan 1 euro per verkocht nummer naar jou gaat, dan mag je je handjes dichtknijpen. Het is een beetje een achterhaald concept, mede door internet.”

Bart: “Zij zou veel meer kunnen verdienen met een OnlyFans. Met haar naam.”

Ton voor Linda

Als absolute A-ster kon je vijftien jaar geleden een stuk meer verdienen met Playboy. Zo onthulde Linda de Mol een tijdje geleden dat ze er toen ‘nog dik een ton mee had kunnen verdienen bij de Playboy. “Maar dat durfde/wilde ik toen al niet.”

Shownieuws-ster Tooske Ragas tot slot: “Ik ben regelmatig gevraagd voor Playboy. Ik heb ooit geroepen dat ze boven de miljoen mogen bellen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zou u 20 duizend euro genoeg vinden om naakt in een blad te staan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen