Gerard Joling spuugt op Duncan Laurence: ‘Draak van een jongen’

Gerard Joling heeft nog steeds geen goed woord over voor de ietwat verwaande Songfestival-knul Duncan Laurence. Hij haalt wederom keihard uit naar deze ‘draak van een jongen’.

Gerard Joling en Duncan Laurence © RTL

Het imago van Duncan Laurence ligt al geruime tijd op de vuilnisbelt en er moet volgens Gerard Joling héél wat gebeuren om die er weer af te krijgen. Hij haalt al geruime tijd uit naar de Songfestival-artiest, bijvoorbeeld door drugsgebruik te suggereren en hem na de bekendmaking van zijn meest recente burn-out ‘misselijk‘ te noemen.

‘Draak van een jongen’

Gerard is nog steeds niet klaar met Duncan, want nu gaat hij weer los op hem tijdens een interview met hitzender Omroep Flevoland. “Die Duncan vind ik een draak van een jongen. O, sorry, hahaha.”

De zanger van Ticket to the Tropics vervolgt: “Ik vind gewoon dat als je aangeeft dat je al je interviews in het Engels wil doen terwijl de Nederlandse pers daar staat… Dat is iets geks. Daarbij heeft die jongen, zijn partner, enorm laten zakken. Dat gun je natuurlijk helemaal niemand.”

‘In zijn eigen wereld’

Gerard doelt erop dat Duncan de slechtst denkbare mentor was voor de Songfestival-inzending Mia & Dion. Dion zit nu óók met een burn-out thuis en Mia is ontspoord op TikTok. “De filmpjes die ik van Duncan gezien heb om zijn excuses aan te bieden vind ik ook niet-geïnteresseerd. Die jongen zit helemaal in z’n eigen wereld, prima.”

Helemaal in het begin was Duncan nog wél normaal, aldus Geer. “Een hartstikke leuke, sympathieke jongen, maar ja… Dat is heel vaak met mensen zo. Als ze een beetje succes krijgen, dan gaan sommigen wel eens een beetje gekke dingen doen. Daar is hij er een van naar mijn mening.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Duncan Laurence ooit nog een publiekslieveling wordt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen