Frits Barend onthult na jaren: ‘Naar bed geweest met Henk van Dorp’

Frits Barend onthult zeventien jaar na het einde van Barend & Van Dorp dat hij wel eens naar bed is geweest met Henk van Dorp. “Lepeltje-lepeltje?”, vraagt een journalist van weekblad Party.

Frits Barend en Henk van Dorp © RTL

Barend & Van Dorp was jarenlang dé belangrijkste talkshow van Nederland. Ze waren vanaf 1990 maar liefst vijftien jaar lang te zien op RTL 4, om daarna nog een jaartje te cashen bij Talpa. Daarna is Henk van Dorp (83) in de anonimiteit verdwenen en besloot Frits Barend (76) om zichzelf te introduceren in het schnabbelcircuit.

Frits in bed met Henk

Frits kan geen genoeg krijgen van het medium televisie. Laatst ging hij voor de opnames van Beter Laat Dan Nooit ook op een bejaardenreis met andere oud-tv-coryfeeën. Tijdens dat soort reizen ben je behoorlijk intiem met je reisgenoten, maar daar heeft Frits helemaal geen moeite mee.

De presentator onthult in weekblad Party: “Dat kan me niet schelen. Ik kan met iedereen goed overweg. Ik heb in het verleden ook weleens met Henk van Dorp in één bed gelegen.”

Lepeltje-lepeltje

De Party-journalist van dienst schrikt zich een hoedje als Frits deze ontboezeming doet. “Lepeltje-lepeltje?”, vraagt hij aan de voormalig talkshowhost.

Frits: “Haha, wat een onzin. Maar als je een keer een hotelkamer of hotelbed moet delen met een collega als je op reportage bent, dan doe je dat. Dat hoort bij je werk en bij je vak.”

Snurker

Hoe denkt hij dat Henk terug zal kijken op hun avontuur in bed? Nou, vermoeid. “Ik snurk wel. Dat is heel vervelend, hoor ik weleens als ik met iemand de kamer deel.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen