Dries Roelvink-soap geteisterd door divagedrag van zijn vrouw

De makers van de soap over Dries Roelvink en zijn familie hebben het niet makkelijk. Zijn vrouw Honoria wil namelijk eerst alle beelden bekijken om te zien of ze er wel goed uitziet.

Dries en Honoria Roelvink © Instagram

Over precies twee weken begint het nieuwe seizoen van de reallifesoap De Roelvinkjes, ditmaal niet op televisie maar op Videoland. De serie gaat vooral over Dries Roelvink en zijn bekende kinderen Dave en Donny, maar ook zijn vrouw Honoria verschijnt in het programma. Die blijkt echter nogal wat noten op haar zang te hebben.

Kieskeurige Honoria

De productie moet alle beelden eerst aan Honoria overleggen, zodat ze kan bekijken of ze er wel goed op staat, verklapt Dries in gesprek met de Story. “Ik deel heel veel van mijn leven op social media. Maar Honoria zal je niet op deze foto’s en filmpjes zien. Dat wil ze niet. Ze vindt zichzelf meestal niet leuk op foto’s staan.”

Honoria is wat dat betreft een heel moeilijke vrouw. “Het is maar een enkele keer dat ze een foto goedkeurt. Dat is de reden waarom ze zich niet wil laten zien.”

‘Ze wil alle beelden zien’

Ze maakt wél haar opwachting in de soap, maar alle beelden moeten dus eerst langs Honoria. “In onze reallifesoap schittert ze wel, maar ook dan is ze heel selectief welke beelden vertoond mogen worden. Dan overlegt ze met de makers hoe ze in beeld wordt gebracht.”

Wat een moeilijk mens… Nou ja, Dries is naar eigen zeggen nog erger. “Het valt soms niet mee om met mij samen te leven. Ik heb zoveel dwangneuroses. Maar Honoria is een vrouw die meebeweegt. Eigenlijk was dat al vanaf het eerste moment. Zij denkt altijd in oplossingen, nooit in problemen. Dat vind ik bewonderenswaardig.”

Instagram

Een door Honoria goedgekeurde foto:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

De soap over de Roelvinkjes komt terug, maar dan op Videoland. Leuk?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen