Victoria Koblenko waarschuwt op tv: ‘Kassabonnen zijn supergiftig’

Victoria Koblenko heeft de kijkers van de talkshow van Renze Klamer gisterenavond gewaarschuwd om geen kassabonnen meer aan te raken. “Het is bewezen: die zijn súpergiftig.”

Victoria Koblenko © RTL

Het nieuws dat er nog steeds veel fouten op de kassabonnen van Albert Heijn staan, leidde gisterenavond tot een serieuze waarschuwing van Victoria Koblenko aan de talkshowtafel van Renze Klamer. “Je moet die bonnen sowieso niet aanraken, hè? Die zijn hartstikke giftig. Het inkt dat erop zit – dat is bewezen – is supergiftig”, aldus de actrice.

Giftige kassabon

Haar tafelgenoten reageren geschokt. “Hè?!”, zegt Thomas Erdbrink.

Victoria: “Ja, dat is een heel ander verhaal, maar dat weet ik dan weer.”

Peter Pannekoek vindt het bizar. “Ja, vertel dat verhaal dan even. Je kan niet zeggen: ‘Iedereen gaat dood die een kassabon aanraakt, maar dat is voor een andere keer!’”

Victoria: “Nee, we gaan het zometeen hebben over de gezondheidseffecten van alcohol, maar de gezondheidseffecten van inkt wat dus op die bonnen zit, is dus ook bewezen hartstikke slecht voor je.”

Koorts van de bon?

Renze reageert bezorgd. “Maar hoe slecht? Krijg je er koorts van?”

Victoria: “Ja, echt heel erg slecht.”

Renze: “Wat krijg je ervan?”

Peter: “Wie heeft dit bewezen?”

Victoria lachend: “Morgen ga je DOOD!”

Gestopt met plastic

Victoria staat heel bewust in het leven. Zo drinkt ze ook geen alcohol en weigert ze plastic te gebruiken. “Ik ben allang gestopt met plastic verpakkingen voor m’n eten. Ik ga nooit ergens wat halen, want ik doe boodschappen op de markt om al dat plastic in de supermarkten te vermijden.”

Ze vervolgt: “Ik ben ooit met Greenpeace op reis geweest en heb gezien aan wie we dat plastic allemaal verkopen, aan landen in Zuid-Oost Azië, en toen ben ik zó vreselijk geschrokken en per direct gestopt met plastic bakjes kopen.”

Nooit naar afhaal

Om die reden haalt Victoria nooit afhaaleten. “Nauwelijks, om die reden. Ja, sorry, ik ben daarin echt een fundamentalist geworden. Het is heel stil aan tafel, hahaha.”

Peter: “Ik denk dat mensen nog steeds stil zijn over dat je verteld hebt dat de kassabonnen giftig zijn!”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Gaat u na deze waarschuwing van Victoria Koblenko kassabonnetjes mijden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen