Leco van Zadelhoff krijgt tik op vingers: ‘Hoorn erop? Niet doen!’

Leco van Zadelhoff krijgt een tik op de vingers na zijn ietwat gepikeerde reactie op de roddel over zijn poedermuze Leontine Ruiters. “Ga niet hoorns erop gooien, niet doen!”

Leontine Ruiters, Leco van Zadelhoff en Jan Uriot © Instagram, RTL

Leontine Ruiters wordt sinds kort geassocieerd met luiheid. Een gerenommeerde spion van Yvonne Coldeweijer heeft namelijk onthuld dat de ex-vrouw van Marco Borsato élke dag tot minimaal 13.00 uur in haar bed ligt, wat heel erg ongebruikelijk is voor een volwassen vrouw. Het zou tot flink wat irritatie leiden bij haar nieuwe geliefde John Huiberts.

Onprofessioneel

Er is in elk geval één iemand die het kan weten, namelijk Leontine’s bestie Leco van Zadelhoff. De mascaramagiër is erover opgebeld door een journalist van Nieuwe Revu en hij reageerde zwáár geprikkeld. Hij besloot al snel om het gesprek te beëindigen: “Sorry dat ik jullie niet verder kan helpen, maar hier laten we het bij.”

Jan Uriot, na Evert Santegoeds de belangrijkste man van weekblad Privé, vindt dat onprofessioneel. Hij zegt in de podcast Strikt Privé: “Leco van Zadelhoff is ernaar gevraagd door een journalist, van: ‘Is dat waar?’, enzo, en dan gooit hij de hoorn erop. Dat is ook zo’n heel vervelend iets.”

‘Doe dit NOOIT!’

Als iemand die al iets meer dan zeventig jaar meeloopt in de showbizz, weet Jan dat zo’n reactie gewoon onhandig is. Het zet kwaad bloed, legt hij uit. “Nooit hoorns erop gooien, nooit weglopen uit interviews, gewoon antwoord geven.”

Hoe had Leco dit beter kunnen aanpakken? “Waarom zegt hij niet gewoon: ‘Ja, maar daarom is ze ook zo mooi. Dat is haar schoonheidsslaapje!’ Ja, toch? Dat zou ik dan zeggen. Kom met een leuk antwoorden en ga niet hoorns erop gooien. Dat moeten we niet doen!”

‘Nou, heerlijk toch’

Jan heeft er overigens geen moeite mee als Leontine daadwerkelijk elke dag tot 13.00 uur in haar bed ligt. “Nou, heerlijk toch, voor d’r? Het is toch een onzin? Laat die vrouw lekker slapen. Prima, toch?”

Mark Koster, de co-host van Yvonne’s podcast, vindt het wél verwerpelijk. “Ga uit bed en lees een boek, of zo”, briest hij in Nieuwe Revu. “Mensen die tot 13.00 uur in bed liggen, tellen niet mee. Het is heel persoonlijk, maar luie mensen die de hele ochtend in bed liggen: ik kan er niet tegen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat types als Leco van Zadelhoff zichzelf veel te serieus nemen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen