Victoria Koblenko krijgt sneer van Wilfred Genee: ‘Altijd zó serieus’

Victoria Koblenko valt met haar talkshowpraatjes niet bepaald in de smaak bij Wilfred Genee, de presentator van de meest bekeken talkshow van Nederland. “Ze is altijd zó serieus.”

Victoria Koblenko en Wilfred Genee © RTL

Vandaag Inside is met kop en schouders dé nummer-1-talkshow van Nederland en dat zal mede te maken hebben met de gastenlijst. Gasten die aan tafel praten met de rem erop, net iets te politiek correct zijn of een beetje saai? Die worden de volgende keer gewoon niet meer uitgenodigd. Maar gelukkig heb je dan altijd nog Op1 of Renze.

Serieuze Victoria

We zagen haar de laatste tijd wat minder, maar Victoria Koblenko is terug van weggeweest. Ze zat afgelopen week weer in de talkshow van Renze Klamer om een beetje mee te babbelen. VI-presentator Wilfred Genee zag ook een stukje voorbijkomen, maar is niet bepaald geneigd om een uitnodiging te sturen naar deze oud-soapactrice.

Wilfred vindt het zonde dat Renze zo’n gast steeds uitnodigt. “Ze hadden nu Victoria Koblenko weer en die is altijd wel heel serieus, hè? Die neemt de wereld wel heel serieus”, zegt hij in de rubriek In De Wandelgangen.

Meer humor

Daar is Gerard Joling het helemaal mee eens. “Ja, daar moet wel iets meer humor in. Ik vind Victoria altijd wel heel aardig, maar dat gaat meestal over Oekraïne of Russisch en nu was het…”

Wilfred: “Ja, nu ging het over 426 brandhaarden in de wereld, begon ze mee. Toen dacht ik: o, we zijn begonnen. Lekker allemaal.”

Gerard: “Ja, dat vind ik dan een beetje jammer, maar goed, weet je. Dat weet je zelf: je zit altijd met je eigen mensen in de show, René en Johan, maar je bent ook wel eens afhankelijk van je onderwerpen en de gasten.”

Out of the box

Daar hebben de talkshowhosts van RTL ook last van, aldus Geer. “Dat geldt ook voor een Beau, een Humberto en een Renze. Ik vind ze alle drie fantastisch en dat komt natuurlijk ook omdat ik heel vaak bij ze te gast ben geweest.”

Wilfred: “Zou het niet iets meer out of the box mogen hier en daar? Iets meer buiten de lijntjes, iets minder standaard zeg maar.”

Gerard: “Ja, maar we leven nu in een tijd waar dat heel lastig is. Er zou van mij in de totaalheid iets meer humor in mogen. Lekker wat losser.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wordt Victoria Koblenko overschat door de talkshows?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen