Wilfred Genee denkt niet dat John de Mol boos is om VI-contract

Wilfred Genee denkt niet dat John de Mol boos op hem is na hun laatste onderhandelingen over Vandaag Inside. “Ik denk dat hij daar helemaal geen moeite mee had”, aldus de tv-ster.

John de Mol en Wilfred Genee © NOS, SBS

Vlak voor de zomervakantie tekenden Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp voor twee jaar bij bij Talpa. Ze verdienen daardoor zo’n 1,2 tot 1,4 miljoen per jaar met Vandaag Inside; een flinke som geld en volgens Johan kon John de Mol het bloed van Wilfred wel drinken vanwege zijn scherpe onderhandelingen.

‘Johan overdrijft’

Hoe zit dat precies? Wilfred vertelt het aan de Weekend: “Dat was John de dag erna alweer vergeten. Hij kan zelf toch ook hartstikke scherp onderhandelen? Ik denk dat hij daar helemaal geen moeite mee had. Maar we zijn redelijk koppig allebei.”

Ontstaat er tijdens de onderhandelingen een ruzie-achtige sfeer? “Nee, dat valt allemaal wel mee. Johan mag het graag een beetje overdrijven. Ik moet zeggen dat het uiteindelijk best soepel verlopen is. We moesten in het begin even aftasten en daarna kwamen we er redelijk snel uit.”

Heikel punt

Eén heikel punt waren de extra lange uitzendingen op vrijdagavond. “Alleen René en ik vroegen ons af of we de vrijdagavonduitzending wel extra moesten doen. Of dat niet ten koste zou gaan van het programma. Maar uiteindelijk zaten we op een miljoen kijkers en werkte het dus toch wel.”

Na die zomer keert die extra lange vrijdaguitzending overigens niet terug, maar aan de kijkcijfers ligt dat niet. Wilfred is buitengewoon tevreden met de prestatie van Vandaag Inside. “Ik moet zeggen: dit succes had ik ook niet verwacht. Ik had wel het gevoel dat er potentie in zat, maar niet in deze mate.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen