Uitgeperst: Glennis Grace weer on speaking terms met Boulevard

De Glennis Grace-juice is op en ook op de redactie van RTL Boulevard zijn ze uitgeperst. Sterker nog: de showrubriek is ineens weer on speaking terms met de Jumbo-vandaal.

Aran Bade en Glennis Grace © RTL

Ze hebben er bij RTL Boulevard van gesmuld: Glennis Grace die als een soort hystericus met haar boodschappenmandje door de Jumbo begon te rennen en daar de halve winkel verbouwde. Dan stond Aran Bade weer voor het politiebureau, dan stond hij weer reacties van verontwaardigde buurtbewoners te halen. Heel onderhoudende televisie.

Wapenstilstand

Op een gegeven moment werden Vlaamse fans van Glennis zelfs opgewacht door Boulevard om hen vlak voor haar concert te vragen of zij eigenlijk wel wisten naar wie ze in vrédesnaam toe gingen. De showrubriek kreeg een hartstikke mooie sticker van juicekoningin Yvonne Coldeweijer, maar nu is het allemaal voorbij.

Glennis en Boulevard hebben een wapenstilstand getekend, onthult Aran in de Jinek-uitzending van gisterenavond. Daar ging het over vergevingsgezindheid in het publieke debat, waar het volgens de betrokkenen aan tafel nog wel eens aan ontbreekt.

Aardige kerel

AD-tijgerhaai Angela de Jong begint erover. “Een discussie zoals we net aan tafel hadden, dat je van mening verschilt en daarna gewoon weer doorgaat, omdat je denkt: het is Jan Slagter, voor de rest is het gewoon een aardige kerel, maar op dit punt denken we anders… Dat kan bijna niet meer…”

Ze vervolgt: “Ik heb met Johan Derksen ook wel eens een discussie gevoerd aan tafel dat mensen erna verbaasd waren dat ik er nog een keer ging zitten. Ik denk dan: je verschilt op bepaalde punten. Dat heb ik met mijn man ook wel eens. Dat kan ook behoorlijk botsen op bepaalde fronten.”

On speaking terms

Dan haalt Aran de ruzie tussen Boulevard en Glennis aan. “Glennis Grace is een goed voorbeeld bij RTL Boulevard. Die hebben we echt kritisch gevolgd wat daar allemaal gebeurd is en nu geven we haar ook weer een kans. We zijn weer on speaking terms.”

Hij vervolgt: “Dat klinkt heel formeel, maar dat is wel hoe het ook moet, vind ik. Als je een discussie hebt, kun je elkaar ook een hand geven en daarna weer verdergaan.”

Hard nodig

Glennis heeft ook geen keuze, denkt Angela. “Ze heeft jullie ook keihard nodig.”

Aran: “Ja, uiteindelijk hebben ze Boulevard allemaal nodig ja. Haha.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Glennis Grace na de zomer weer in een leuke tv-jury?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen