Nieuwe liefje Rob Kemps gooit alles op Insta, maar weigert de pers

Rob Kemps en zijn achtergronddanseres zijn er maar druk mee: hun romance wordt tot in den treure geëtaleerd op de socials. Maar als Shownieuws voor haar neus staat? Dan wil ze níets zeggen!

Rob Kemps en Stephanie Klaver © Instagram

Het zorgt voor plaatsvervangende schaamte: Rob Kemps heeft zijn gezin met jonge kinderen verlaten, maar houdt totáál geen rekening met de gevoelens van de door hem gedumpte moeder van zijn kinderen. Hij laat namelijk uitvoerig zien hoe fantástisch zijn prille liefdesgeluk met achtergronddanseres Stephanie Klaver wel niet is.

Dansen bij Gerard

Rob en Stephanie deden onlangs uitvoerig verslag van hun tripje naar Parijs en nu zijn ze weer thuis. Afgelopen weekend danste ze bij een concert van Gerard Joling, waar ook een heel team van Shownieuws bij aanwezig was.

Patty Brard, eveneens aanwezig, klapt uit de school. Zij stelt dat Stephanie weigerde om ook maar íets te zeggen tegen haar collega’s. “Er waren veel podia waar mooie meiden op stonden te dansen en een van die meiden was de nieuwe vriendin van Rob Kemps: Stephanie Klaver”, vertelt ze in de showrubriek.

Groene pakje

Stephanie danste daar in hetzelfde groene pakje als waar ze laatst in danste tijdens het optreden van Gerard in Vandaag Inside. “Ja, die in het groen. Met dat hele mooie figuur zeg maar”, aldus Patty. “Ze wou ons niet te woord staan. Ze doet er nogal geheimzinnig over. Dit was de eerste klus die ze had na hun romantische uitje in Parijs.”

Ze verzucht: “Maar vandaag laat ze dan wél weer op haar afgeschermde Instagram zien van: ‘Gisterenavond heel hard gedanst en vandaag weer lekker uitrusten.’ Met twee bedjes en twee parasolletjes. Ze hint er dus wel elke keer op, maar we mogen er niks over vragen…”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het ordinair dat Rob Kemps en zijn achtergronddanseres hun romance uitventen op social media?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen