André Hazes jr. draait 180 graden: ‘De juice van Yvonne klopte wél’

Er is geen touw meer aan vast te knopen: eerst wil hij geen volksliedjes meer zingen, dan weer wel. Eerst klopt de juice van Yvonne niet en nu weer wel. Heeft André Hazes jr. ze nog op een rijtje?

Yvonne Coldeweijer en André Hazes jr. © RTL

André Hazes jr. lijkt zelf eigenlijk ook geen flauw benul te hebben van wat hij nou allemaal roept. Contradictie begint inmiddels een beetje zijn middle name te worden. Waar hij vorige maand plotseling terugkwam op zijn voornemen om geen volksliedjes meer te zingen, draait hij nu ineens 180 graden over het onderwerp Yvonne Coldeweijer.

’80 procent niet waar!’

De een z’n dood is de ander z’n brood: de neergang van André heeft Yvonne grootgemaakt. Keer op keer was haar juice over de volkszanger spot on. André die geen burn-out heeft maar moet afkicken van de coke? Check. André die om 17.15 uur terugvliegt naar Schiphol? Check. André die weer overhoop ligt met horrormama Rachel? Check.

Altijd had Yvonne gelijk. Maar wat zei André afgelopen oktober in zijn docu? “Zo’n Life of Yvonne: die heeft het dan twee keer goed over mij gehad met bepaalde dingen en die heeft – dat durf ik echt te zeggen en met alles kan ik dat aantonen – 80 procent niet waar. Maar iedereen gelooft ook die 80 procent, omdat mevrouw het twee keer goed heeft gehad.”

180 graden gedraaid

Van 80 procent gelogen naar 180 graden draaien: André doet het in een periode van acht maanden. Hij zegt in het AD van dit weekend: “De laatste anderhalf jaar moet ik er vooral erg om lachen. Voor die tijd vond ik het echt vervelend dat het steeds over mij ging, omdat het klopte. En dan raakt het je, want je weet dat je er een potje van maakt.”

Inmiddels is er weinig juice meer over hem, beaamt André. “Of het zijn nu oude verhalen, of dingen die niet waar zijn. Want ik lees dat ik niet in Wilnis zou gaan wonen en mijn huis zou verhuren. Dat klopt niet.”

Rachel-ruzie

Toch blijft Yvonne de gevallen volkszanger op de hielen zitten: ze had gelijk over de ruzie met zijn moeder Rachel en laatst onthulde ze nog dat er een leerplichtzaak tegen hem loopt.

Hoe het inmiddels gaat tussen André en Rachel? Bart Ettekoven afgelopen weekend in Shownieuws: “We spraken André gisteren uitgebreid over zijn single en die vertelde ons toen mi-ni-maal contact te hebben met zijn moeder.”

Wat zegt André?

Wat zegt André in het AD over de perikelen met zijn moeder en zus? “Je kunt niets forceren. Vooral ik niet. Ik heb met beiden geen lekker contact, maar ik heb geen ruzie met hen en zij hebben dat wel met elkaar. Dat maakt het lastig.”

“Ik heb er heel veel pijn door gehad, maar ik ben er niet meer zo mee bezig. Als ik mijn zoon van school haal en ik zie die lach op zijn kop, dan telt niks anders meer.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Hecht u waarde aan de gemiddelde ontkenning van een BN'er?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen