Jan Uriot vraagt zich af: ‘Hoe is het met de hondjes van Gordon?’

Gordon en zijn hondjes: er was een tijd dat dit onderwerp continu de headlines haalde. Maar wat is er in vredesnaam gebeurd met die beestjes? Privé-ster Jan Uriot vraagt het zich af.

Gordon en Jan Uriot © SBS, Telegraaf

Er is zelden zóveel te doen geweest over BN’er-huisdieren als over die van Gordon: de hondjes Toto en Rocco. Ze hadden zelfs een eigen Instagram-pagina, die nu al een half jaar inactief is. Hoe gaat het met die hondjes als hun baasje continu de hele wereld over vliegt? Privé-sterjournalist Jan Uriot vraagt het zich af.

Zorgen om hondjes

Het houdt Jan bezig, geeft hij toe in zijn rubriek Wat Vindt Jan. “Weet je waar ik me zorgen over maak? Daar maakt niemand zich zorgen over en ik wel, want ik ben een dierenliefhebber, en dat is: hoe is het met die hondjes?”

Collega Pim Sedee: “Daar zie je nooit meer wat van, hè?”

Jan: “Nee. Rocco, Toto, weet ik veel. Toto is erg ziek, hè? Die heeft vorig jaar al in het dierenziekenhuis van Dubai gelegen, want die heeft hetzelfde als zijn baasje: suikerziekte. Jij moet lachen, maar je mag er niet om lachen. Nee, maar die hondjes hebben dus echt…”

Suikerziekte

Pim vindt dat gek. “Een hond met suikerziekte?”

“Ja, raar hè? Ja. Wat zal dat opleveren…”, zegt Jan, refererend aan de stemmingswisselingen van Gordon. “Nee, maar ehhh… Wij hebben dus heel veel van Gordon gezien en hij stopt weer met Insta en dan gaat hij er weer op, maar die honden zien we nergens meer. Al maanden hebben we die honden niet meer gezien.”

‘Wat is er gebeurd?’

Jan zou het wel prettig vinden om een update te krijgen. “Wat is daarmee gebeurd? Want hij zit niet meer op Dubai, hij zit op Bali, die honden reizen niet mee. Ik heb natuurlijk wel vaker gezegd: die hondjes moet je helemaal de wereld niet over sjouwen en zeker niet met zo’n plat neusje in de woestijn zetten. Dat moet je niet doen, weet je wel.”

Pim: “Is Bali dan de nieuwe woonplaats van Gordon aan het worden?”

Jan: “Dat weet ik dus niet. Een mooie plek, maar ik wil weten waar die honden zijn, dus kom maar op met die foto’s.”

Instagram

De laatste foto van de Gordon-hondjes stamt uit december:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Passen huisdieren wel bij een jetsetleven als dat van Gordon?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen