Evert Santegoeds onthult: ‘Gavin nog stééds gestalkt door Gordon?’

Het is opeens hartstikke stil rondom Gavin Rozario, de veelbesproken ex-verloofde van Gordon. Hoe staat het met die knul? Wordt hij nog steeds zo lastiggevallen door de SBS 6-ster?

Gavin Rozario, Gordon en Evert Santegoeds © Instagram, SBS

Evert Santegoeds heeft een direct lijntje met Gavin Rozario. De Privé-baas is immers de man die hem uitgebreid interviewde, waardoor de sympathie die Gordon ten deel viel na hun relatiebreuk als sneeuw voor de zon verdween. De bizarre onthullingen van Gavin zorgden ervoor dat Gordon massaal werd uitgekotst en hij van Instagram verdween.

‘Het is rustig’

Het laatste dat we hoorden van Gavin is dat hij nog steeds werd lastiggevallen door Gordon, onder andere met een nepaccount op Grindr. Daardoor overwoog hij zelfs aangifte. “Jij hebt af en toe ook contact met Gavin. Is dat contact nu definitief voorbij? Is Gordon hem nog aan het stalken of is dat klaar?”, vraagt showjournalist Jordi Versteegden zich af.

Evert antwoordt daarop in de podcast Strikt Privé: “Ik begrijp dat dat nu rustig is. Dat is al een tijdje het geval. Maar het is wel heel heftig geweest. Drie weken geleden nog een keer. Ook weer appjes, van steeds andere nummers.”

‘Ik hou nog van je!’

Hoezo appt Gordon dan steeds vanaf andere nummers? “Die andere heeft hij dan geblokkeerd en dan is er weer een ander nummer waar Gordon van gaat appen. Die toon was af en toe verschrikkelijk, maar daar staat dan ook zomaar tussen: ‘Ik hou nog steeds van je.’”

Inmiddels is Gordon alweer een tijdje van Instagram af. Volgens Evert zit hij nu op Bali. “Met een vriendin begreep ik. Hij is daar gespot door Nederlandse toeristen. Hij is een beetje op drift. Hij weet geloof ik niet goed waar hij naartoe moet. Het voordeel van Bali is dat het halverwege Australië is, dus wie weet wat hij gaat doen.”

Tot rust komen

Bali is misschien niet eens zo’n heel verkeerde keuze, aldus Evert. “Ik denk dat Bali wel een goede plek is om tot rust te komen. Het is mij wel eens gelukt tenminste.”

Evert ziet Gordon niet meer lang op televisie verschijnen. “Gordon heeft natuurlijk een spoor van vernieling achtergelaten in menig team waarin hij gewerkt heeft. Hij is op drift geraakt, letterlijk, want als hij niet in Dubai zit, dan zit hij wel ergens anders op een luxebestemming.”

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen