Domien Verschuuren deelt plaagstoot uit aan ‘beppende’ Eva Jinek

Domien Verschuuren deelt een plaagstoot uit aan Eva Jinek. Hij vindt dat er in haar talkshow wel héél veel over televisie wordt ‘gebept’. “Echt éindeloos. Laat ik dat ook gaan doen op Qmusic!”

Domien Verschuuren en Eva Jinek © Qmusic, RTL

Het was vrijdagavond een pittige uitzending: Eva Jinek had aan haar tafel twee kemphanen tegenover elkaar zitten. Angela de Jong en Jan Slagter konden het totáál niet eens worden over het onderwerp Matthijs van Nieuwkerk en dat leverde een vermakelijke tv-confrontatie op. “Wat je nu zegt is kinderachtig!”

Televisie over televisie

Domien Verschuuren, presentator van een programma op Qmusic, zat zich voor de buis behoorlijk te verwonderen. Het gaat volgens hem wel héél veel over televisie aan de tv-tafel van Eva. “Wat is het toch heeeeeeerlijk hoe televisiemakers op televisie eindeloos kunnen beppen over… televisie”, twittert hij.

Het ging bij Eva onder meer over de concurrerende talkshow Marcel & Gijs. “Jan Slagter doet bij Jinek na hoe Marcel van Roosmalen dinsdag een imitatie van Jan Terlouw deed. Ja, prachtig.”

Inspiratie voor Domien

Het heeft Domien wel wat inspiratie opgeleverd. “Maandag ga ik op Qmusic bespreken hoe de eerste week van de nieuwe ochtendshows bij Radio 538 en Veronica is bevallen.”

Wie staan er op de gastenlijst? “We hebben het over Timur en de pride en hebben natuurlijk de bloopers! Te gast: Rick Romijn en Roos Abelman. De column is van Patrick Kicken.”

Tweet

De tweet van Domien:

https://twitter.com/Domien/status/1667272833750138883

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen