Yvonne Coldeweijer reageert op ontplofte Sarah van Soelen: ‘Clown!’

Yvonne Coldeweijer haalt haar schouders op voor de woede-explosie van Sarah van Soelen, de bekendste ex-vriendin van André Hazes jr. “Ze lijkt op een clown aan de prednison!”

Sarah van Soelen en Yvonne Coldeweijer © Instagram, YouTube

We horen weinig meer van Sarah van Soelen nu ze geen relatie meer heeft met een bekende Nederlander, maar twee weken geleden dook ze opeens weer op op het juicekanaal van Yvonne Coldeweijer. Zij had via haar stories een heel juiceboekwerk naar buiten gebracht over de avonturen van Robert Doornbos, en daar kwam ook Sarah in voor.

‘Zielige Yvonne!’

Robert zou het vorig jaar wel héél gezellig hebben gehad met Sarah. Juist over díe passage uit Yvonne’s juiceboekwerk schijnt zijn geliefde Chantal Bles zwaar gepikeerd te zijn en volgens de juicekoningin zegt dat genoeg.

Volgens Sarah moet Yvonne echter stoppen met al haar ‘leugens’. “Zielige Yvonne, jij moet nou eens ophouden met de grootste onzin te posten en om mensen en ook gezinnen kapot te maken!!! Ik heb geen affaire met Robert. Robert is een kennis van mijn vader! Ik ken Chantal en Robert dus ook persoonlijk en hebben hierom moeten lachen.”

In en in slecht

Sarah ging echt he-le-maal los in haar stories. “Ja, als ik hen tegenkom sta ik met hen te praten, maar ik ben zeer zeker niet met hem alleen een garage in gelopen. Yvonne, jij in en in slecht mens, moet stoppen om maar dingen uit z’n verband te rukken om maar een beetje poen op je bank te krijgen!”

Ze vervolgt: “Deze mensen gaan bijna trouwen, LAAT ZE MET RUST EN LAAT ZE GELUKKIG ZIJN – iets waar jij duidelijk jaloers op bent – EN MIJ OOK!!! Nogmaals: ik heb geen affaire en ook niet gehad! Misschien moet je ook eens bij je eigen vent gaan zoeken. Ik ben er echt klaar mee om mezelf elke keer te moeten verdedigen voor zo’n naar mens als jij!”

Yvonne reageert

Yvonne reageert op deze woede-explosie in haar podcast De Juice Show. “Ik heb iets van: meid, jij bent hier de bijzaak. Meid, jij bent een bijrol! Waarom maak je jezelf main character? Dat ben jij niet. Ik heb het over Robert Doornbos en Chantal. Bemoei je er even niet mee! Jij bent het lijdend voorwerp. We hebben het óver jou, niet tégen jou.”

Ze vervolgt: “De juice was dus dat Robert Doornbos waarschijnlijk een soort van situatietje met haar had. Mensen hadden hen samen gespot en het was wat… Hmm, het was een beetje tricky, van: hmm, what’s happening here? Dat had ik gebracht, dat was al lang geleden. Toen bracht ik dus van de week dat vooral dat deel over Soel Chantal heel erg heeft geraakt.”

Lamborghini

Chantal is dáár vooral heel pissig over, aldus Yvonne. “Nou, dan weet je altijd wel: op het moment dat je hoort dat iemand over één bepaald ding heel pissig is, dat dat ene ding waarschijnlijk waar is. Want hoezo slaat zij daar zo op aan?”

Ze vervolgt: “Soel reed ook ineens in een Lamborghini hè, toen hij bij dat bedrijf nog werkte. Wat een sukkel is hij zeg, hahaha, o my god. Hij was dus toch ineens iets van CEO ofzo van dat luxe autobedrijf? Ik denk dat Chantal gewoon toen al dacht van: wat is dit? Hoe zit dit? Ik weet gewoon hoe dat werkt. Zij is daarop aangeslagen.”

Clown aan prednison

En dat heeft nu allemaal dus een woeste reactie van Sarah uitgelokt. “Ik heb denk ik wel zes posts voorbij zien komen, over wat voor slecht mens ik ben. En dan denk ik: oké, maar het is nog steeds waar.”

Maar Sarah zegt toch dat Robert een kennis is van haar vader? “Maar weet je nog dat André ook een zogenaamde vriend was van haar vader?! Hahaha. Nee joh, die meid is een clown. Een clown aan de prednison, zo ziet ze er een beetje uit!”

En wat vindt Yvonne van de kritiek dat ze gezinnen kapot zou maken? “Dat is prachtig. Dat is ironie. Die meid… Zij is dat! Zij heeft dat uitgevonden. Wat schuif je het naar mij door? Dit is heel ironisch. Daarom noem ik haar een clown.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen