Domien Verschuuren en Nielson woest op elkaar: ‘Stemmingmakerij!’

Qmusic-dj Domien Verschuuren en zanger Nielson vechten elkaar de tent uit op Twitter. Ze liggen met elkaar in de clinch over de coronapas die verplicht wordt voor toegang tot horeca en het theater.

Domien Verschuuren en Nielson © Qmusic, Radio 538

Het beangstigt Nielson dat er vanaf 25 september op veel meer plekken in Nederland een coronatoegangsbewijs moet worden getoond. Hij is erg fanatiek in zijn protest tegen de coronapas. “Luister, ik ben al tienduizend volgers kwijt sinds ik begonnen ben met me uit te spreken tegen het coronatoegangsbewijs”, zegt hij op Instagram.

Nielson tegen coronapas

Nielson vervolgt: “Of je nu gevaccineerd bent of niet lieve mensen… een samenleving waarin je wordt verplicht om te bewijzen dat je niet ziek bent voordat je ergens naar binnen mag KLOPT NIET. Al kost het me nog tienduizend volgers:
ik weet dat dit niet goed is en dat we er nu iets aan moeten doen.”

Qmusic-dj Domien Verschuuren vindt Nielson een wappie. “Dat eh, hoef je niet te bewijzen, Niels. Je moet laten zien of je bent gevaccineerd of negatief getest. Choice is yours. 🥰”

Stemmingmakerij

Ene Tobias zegt vervolgens: “Dat is dus wat Nielson zegt. Je moet bewijzen dat je geen corona hebt via vaccinbewijs of negatieve test. Tenzij je de betrouwbaarheid van de test of vaccins in twijfel trekt maar dat is een andere discussie.”

Domien: “Dat zegt ‘ie niet. Hij zegt dat je moet bewijzen dat je niet ziek bent. En dat is, zoals wij dat zo mooi noemen, stemmingmakerij.”

Vrije wil

Nielson reageert woest. “Don’t get me started on stemmingmakerij. Als ik erin geloofde dat het vaccin de oplossing was had ik daar ook voor gekozen. Maar omdat ik een andere mening ben toegedaan mag ik niet meer naar het theater of een restaurant tenzij ik een staaf in mijn neus duw? Don’t think so.”

“Met de keuze om jezelf niet te laten vaccineren wordt je gedwongen om je voor alles wat het leven de moeite waard maakt te laten testen. Dat heeft niks met vrije wil te maken.”

Ruzie

De Twitter-oorlog tussen Domien en Nielson:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wie steunt u in deze ruzie?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen