Anouk zet Waylon voor schut met genadeloze fotoshop: ‘Pinokkio!’

Anouk sloopt haar vroegere Voice-collega Waylon door een gezamenlijke foto van hen vollédig bewerkt online te gooien in haar Insta-stories. Ze zet hem neer als een liegende Pinokkio.

Anouk en Waylon © RTL

Van een warme band tussen The Voice of Holland-collega’s Anouk en Waylon is al héél lang geen sprake meer. Na het exploderen van de RTL 4-show is het contact tussen beiden vollédig verbroken. De zanger vindt dat zij te ver ging door te spreken van een ‘corrupte bende’ en is daarna niet uitgenodigd voor haar huwelijk.

Vreemdgaande Waylon

Na het hele Voice-schandaal is Waylon vorig jaar natuurlijk onderdeel geworden van een andere mediarel, ditmaal over zijn vreemdgaan. Hij heeft zijn geliefde Bibi Breijman ernstig bedrogen terwijl zij zwanger thuis op de bank zat. Ze zette hem direct op straat, maar nam hem de volgende dag alweer in huis.

Waylon is met een hele serie excuses voor zijn vreemdgaan gekomen. Eerst ging het over demonen, daarna zou het allemaal komen omdat hij wilde experimenteren met zijn disfunctionerende lid.

Pinokkio

Wát een onzin allemaal, lijkt Anouk vandaag te willen zeggen. Ze publiceert in haar Insta-stories een persfoto van The Voice om haar oud-collega Glennis Grace te feliciteren en een hart onder de riem te steken, maar daarop staat ook Waylon.

Ze heeft de foto dermate bewerkt dat Waylon er totáál niet meer uitziet. Ze heeft een treurige aubergine over zijn lid geplakt en een tatoeage van Pinokkio op zijn arm gezet.

‘Savage!’

Hoe duidt het juicekanaal Juice Channel dit? “Glennis is vandaag jarig en kan rekenen op een felicitatie van Anouk. Alleen wil zij met haar story ook duidelijk maken wat ze van Waylon vindt. Vooral daar beneden bij z’n broek maakt het af. 😂.”

En die Pinokkio-tattoo? “Anouk is savage. 😂”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Ziet u Waylon als een A-artiest of een B-artiest?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen