Waylon: ‘Ik ben niet uitgenodigd voor huwelijk Anouk’

Waylon is niet uitgenodigd voor het huwelijk van zijn Voice-collega Anouk, waar maar liefst 40.000 mensen bij aanwezig waren. “Dat is allemaal prima. We hebben niet veel contact met elkaar.”

Anouk en Waylon © William Rutten

De sfeer tussen Anouk en Waylon is alles behalve goed. De zangeres verbrak in januari alle banden met de ‘corrupte bende‘ bij The Voice toen het misbruikschandaal rondom het programma aan het licht kwam. Dat heeft hij haar behoorlijk kwalijk genomen, omdat de meeste medewerkers van de talentenjacht gewoon zouden deugen.

Niet op bruiloft

Anouk is gisteren voor het oog van 40.000 concertgangers getrouwd met haar grote liefde, maar Waylon was daar niet bij. Hij reisde gisterenavond af naar Deventer voor de opnames van het radioprogramma van Özcan Akyol, Onze Man In Deventer. “Ik ben oké met Anouk verder”, antwoordt de zanger na een vraag over zijn Voice-collega.

Toch was Waylon niet op haar huwelijk. “Nee, ik had een afspraak met jou. Al heel lang. Ik wist toen niet dat ze ging trouwen.”

‘Geen uitnodiging!’

Waylon had die afspraak natuurlijk kunnen afzeggen, maar: “Ik ben ook niet uitgenodigd. Kijk, Anouk en ik zijn gewoon collega’s van elkaar en dat is allemaal prima, maar verder hebben we niet heel veel contact met elkaar. Dat is ook oké.”

De relatie is zakelijk, aldus Waylon. “Ik respecteer haar en ze heeft natuurlijk een fantastische carrière. Nu doet ze weer iets geks vandaag en daar kunnen we wel om lachen, toch?”

Anouk wel boos?

Hoe zit het dan met Anouk? Heeft zij het wel gehad met hem? “Ik ben oké met Anouk. Ik weet niet of we met elkaar oké zijn. Nou ja, goed, ze zit niet aan tafel, ik weet het niet, maar ik ga er vanuit dat het zo is, maar misschien is het anders. Ik weet het niet.”

Het is nog altijd onduidelijk of hun programma The Voice terugkeert op de buis. De kans dat Anouk dan weer van de partij is, is volgens critici klein, maar Waylon wil wél graag weer meedoen.

‘Voice moet terug!’

Waylon zou dat geweldig vinden. “Ik hoop dat The Voice terugkomt en ik dan weer in die stoel zit, al is het maar voor het gevoel om het nog een keer af te maken. Dat laatste seizoen ligt volgens mij redelijk in de prullenbak, maar om ook weer de eer te herstellen van de medewerkers, die hun best hebben gedaan en altijd oké waren. Dat is absoluut het merendeel.”

Het lijkt agendatechnisch wel lastig te worden, aangezien Waylon komend seizoen een grote tournee in zijn agenda heeft staan. Waarom heeft hij niet wat ruimte opengelaten voor The Voice? “Dat kan niet. Dan ga je op een paard gokken dat nog niet geboren is. Je kunt geen rekening houden met dat soort dingen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Heeft u inmiddels alweer behoefte aan een terugkeer van The Voice of Holland?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen