Yvonne Coldeweijer uitgescholden door schoonouders Rob Kemps

Yvonne Coldeweijer is uitgescholden door de kersverse schoonouders van Rob Kemps, die zijn vrouw en jonge kinderen in de steek heeft gelaten voor zijn achtergronddanseres.

Yvonne Coldeweijer en Rob Kemps © YouTube, RTL

Het imago van Rob Kemps stónd al onder druk omdat hij totaal niets presteert op SBS 6, maar nu hij ook nog zijn vrouw en jonge kinderen heeft verlaten om ervandoor te gaan met zijn achtergronddanseres, zijn veel mensen wel klaar met hem. Jordi Versteegden vindt het pr-technisch onhandig, Angela de Jong vindt het allemaal heel cliché.

Fame en geld

Die danseres is nu officieel zijn nieuwe vriendin, weet Yvonne Coldeweijer. Het gaat volgens haar om Stephanie Klaver, de zus van actrice Melody Klaver. “Ex Miriam is er helemaal kapot van”, schreef ze van de week. “Ze had al eerder een vermoeden maar tot voor kort heeft Rob het altijd ontkend. Nu heeft hij het eindelijk aan haar toegegeven.”

Rob slaapt nu ook bij Stephanie thuis in Vinkeveen, stelt de juicekoningin op haar juicekanaal. “Volgens bekende spionnen in de achtergronddanswereld staat Stephanie erom bekend dat ze alles doet om hogerop te komen. Collega’s uit het vak beweren dat ze altijd al uit zou zijn op fame en geld. Dat wordt nog wat…”

Uitgescholden

Inmiddels verstoppen Rob en Stephanie zich niet meer. Ze zijn dit weekend varend gespot in Vinkeveen. “Samen met de moeder en stiefvader van Stephanie, die mij niet alleen ordinair hebben uitgescholden in mijn DM, maar ook nog eens aan het hele dorp vertellen dat hun dochter eindelijk een BN’er aan de haak heeft geslagen”, schrijft Yvonne vandaag.

Ze vervolgt: “Dat het ten koste ging van een gezin met twee kleine kinderen lijkt deze mensen niks te interesseren. Lekker varen door Vinkeveen, alle schaamte voorbij.”

Enorm ouders

Uitgescholden door die ouders? Klinkt als ontzettend ordinaire mensen. Nou, dat is volgens een spion van Yvonne ook zo: “Die hele familie spoort niet en is enorm ordinair. Ik begrijp niet wat zo’n nuchtere en intelligente gozer als Rob met haar moet. Zal vast niet om de inhoud gaan.”

Yvonne daarop: “Hij praat zichzelf aan dat hij verliefd is op de achtergronddanseres, zodat hij zich minder schuldig voelt dat hij zijn gezin in de steek heeft gelaten.”

Classic fool

Yvonne vult in De Juice Show aan dat ze teleurgesteld is in Rob. “Rob is zo diep gezonken. Wat doe je nou? Je denkt met je pi*mel, je moet met je hersenen denken. Waarom laat je je nou zo afleiden? En we doen er luchtig over, maar die meid, die Miriam, die zit er helemaal doorheen. Wat een afgang.”

Rob is volgens haar een classic fool. “Het is een domme fout die iedereen maakt op het moment dat ie bekend wordt of hij te veel geld verdient of te veel macht krijgt, dan gaan ze gewoon domme dingen doen. Ze kunnen niet meer scherp blijven nadenken over wat er echt is en wat fake.”

Ze vervolgt: “Hij heeft gewoon zijn baby’tje en peuter achtergelaten voor die meid. Oh wat gênant, Rob. Ik ken niemand die zijn imago in een half jaar tijd zo heeft vernacheld.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Rob Kemps heeft nu scheldende schoonouders. Nog meer druk op zijn imago?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen