Rob Kemps die gezin verlaat is druppel voor Angela de Jong: ‘Cliché’

Rob Kemps zat al in de gevarenzone bij Angela de Jong, maar nu de entertainer zijn gezin heeft verlaten is de belangrijkste tv-columniste van ons land klaar met hem. “Hoe cliché!”

Rob Kemps en Angela de Jong © RTL

Het imago van Rob Kemps sijpelt richting het afvoerputje van het Hilversumse mediapark. Zijn imago brokkelt in héél rap tempo af sinds Yvonne Coldeweijer heeft onthuld dat hij zijn vrouw en twee jonge kinderen ‘in de steek’ heeft gelaten om het bed in te duiken met een van zijn achtergronddanseressen. Dat eerste is bevestigd, dat tweede nog niet.

Zelfoverschatting

Angela de Jong waarschuwde Rob in januari al dat zijn gunfactor afneemt, maar nu valt er volgens haar niets meer te redden. Ze noemt hem in haar column in één rij met Enzo Knol, Stella Bergsma en Yesim Candan, die momenteel volop in het nieuws zijn. Hij vanwege wangedrag in zijn Porsche, de dames vanwege hun wrok jegens Vandaag Inside.

Het commentaar dat Angela erbij plaatst is meedogenloos: “De pijnlijke zelfoverschatting van mensen die een paar keer met hun kop op tv – of in de media in het algemeen – zijn geweest.”

‘Hoe cliché!’

Volgens haar is Rob ‘iets te veel in zichzelf gaan geloven’. Het BN’er-schap doet natuurlijk gekke dingen met mensen. Doodgewone mensen die opeens beroemd worden verbreken vaak hun relatie, omdat er allerlei verleidingen om de hoek kunnen kijken. En dat lijkt nu ook bij Rob gebeurd.

Angela schrijft in het AD: “De ooit zo sympathieke feestzanger, eh -playbacker, is sinds hij een contract heeft bij SBS zo bevangen door de roem dat hij zich niet alleen meesterinterviewer waant, maar ook zijn vriendin en piepjonge kinderen inmiddels aan de kant heeft gezet. Hoe cliché.”

Jan ook boos

Privé-sterjournalist Jan Uriot is ook pissig op Rob, maar dan om een andere reden. Hij vertelt in de rubriek Wat Vindt Jan dat Rob geen man van zijn woord is. “Rob Kemps heeft vier jaar geleden aan deze desk beloofd dat ik hem mocht aankondigen in GelreDome. Nu heeft hij een concert gegeven, maar hij heeft me niet gebeld.”

Niet leuk, vindt Jan. “Dan denk ik: wat is dat nou? Onze redactie heeft hem dus daarover ingelicht, van: ‘God, je bent Jan vergeten te bellen geloof ik.’ Dan krijgen we wel de blauwe vinkers te zien, maar hij reageert niet. Dat vind ik dan weer zo raar.”

Nul reactie

Verslaggever Jordi Versteegden, die Rob hierover een appje stuurde, bevestigt dat: “Nul reactie.”

Jan vals: “Hij was natuurlijk druk met die danseres bezig. Dat zou kunnen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Heeft Rob Kemps uw sympathie nog?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen