Rob Kemps’ imago brokkelt af: ‘Toch niet zo’n gezellige familieman’

Het imago van Rob Kemps brokkelt steeds verder af. Na de relletjes over zijn schreeuwpartijen en zijn talkshow, wordt hij nu onder vuur genomen voor het ‘in de steek laten’ van zijn gezin.

Rob Kemps © RTL

Rob Kemps leek ooit dé belofte van Hilversum te zijn. Hij maakte indruk met zijn optredens in De Slimste Mens en zijn tv-samenwerking met Matthijs van Nieuwkerk, maar dat is allemaal rap bergafwaarts gegaan. Zijn schreeuwpartijen achter de schermen zorgden voor een rel, net als zijn ontmaskering als buikspreekpop in De 10 Vragen.

Affaire met danseres?

En nu is door Yvonne Coldeweijer aan het licht gekomen dat Rob zijn gezin met twee heel jonge kinderen heeft verlaten. Waarom? Volgens de juicekoningin voor een avontuurtje met achtergronddanseres Stephanie Klaver, het zusje van Kimberley en Melody Klaver. “Ze staat er wel een beetje om bekend in de showbizz”, meent Yvonne.

De vermeende affaire is niet bevestigd door Rob, maar zijn relatiebreuk wel. “Dit kan nooit de bedoeling zijn geweest van deze mensen. Die hebben net een gezin gesticht met twee jonge kindjes. Dit is natuurlijk nooit de afspraak geweest, dus wat daar nou opeens gebeurd is…”, zegt Privé-journalist Jan Uriot in de podcast Strikt Privé.

‘Pr-technisch onhandig’

Co-host Jordi Versteegden vindt het een gemiste kans dat Rob de regie niet in eigen hand heeft genomen, maar zich laat leiden door de onthullingen van Yvonne. “Het is opvallend, want er gingen inderdaad allerlei geruchten over die danseres. Daarna pas kwamen zij met het statement dat ze uit elkaar zijn.”

Hij vervolgt: “Dat is denk ik pr-technisch niet helemaal handig, want volgens mij kun je beter voor de menigte uit lopen, in plaats van daarna pas reageren, want nu blijft het in de lucht hangen en vraag ik me nog één ding af: gaat het nog invloed hebben op zijn imago van gezellige familieman die van links naar rechts gaat?”

Imago onder druk

Het imago van Rob lijkt volgens de heren onder druk te staan. “Dat moeten we even afwachten. Misschien moet hij toch wat duidelijker zijn, dat hij even ons gaat bellen en dat hij duiding geeft”, zegt Jan.

We moeten hem het voordeel van de twijfel geven, vindt hij. “Misschien is er helemaal geen danseres, maar is zij wel vreemdgegaan met de melkboer. Dat weet je toch ook niet? Dat moet hij allemaal maar even duiden.”

Strikt Privé

De podcast Strikt Privé:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zou u het laakbaar vinden als Rob Kemps zijn gezin met twee piepjonge kinderen heeft achtergelaten voor een avontuurtje met een achtergronddanseres?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen