Rob Kemps gemold: ‘Welke man laat baby en peuter in de steek?’

Rob Kemps heeft de stekker uit zijn relatie getrokken. De geruchten dat hij zijn geliefde heeft ingeruild voor een achtergronddanseres wekken woede. “Welke man laat zijn baby en peuter in de steek?”

Yvonne Coldeweijer en Rob Kemps © Instagram, YouTube

De 37-jarige Rob Kemps blijft maar negatief in het nieuws komen. De feestzanger besloot gisteren, na een reeks Snollebollekes-concerten in de GelreDome, om zijn relatiebreuk met Miriam Swinkels te bevestigen. Hij deed dat vlak na een story van Yvonne Coldeweijer, die opmerkte dat de twee elkaar hebben ontvolgd op Instagram.

‘Rob heeft minnares’

Yvonne stelt in diezelfde story dat Rob hem is gesmeerd met een minnares. “Nu wordt het nog sadder dan sad… Ik heb van een betrouwbare spion gehoord dat Rob het nu doet met zijn achtergronddanseres. Such a cliché. Of zij ook de reden is van de breuk is mij niet bekend.”

Daar gaat Rob in zijn statement niet op in. Wel zegt hij: “Wij willen even laten weten dat we al enige tijd niet meer bij elkaar zijn. We zijn uiteraard aan niemand verantwoording schuldig maar wel is het zo dat we willen voorkomen dat er verhalen rondgaan die niet juist zijn. We zijn al heel ons leven beste vrienden ruim 19 jaar en zullen dat ook blijven ❤️.”

Rollebollekes

Er worden grappen over gemaakt – ‘het schijnt dat de naam van zijn act is veranderd in Rollebollekes’ – maar er is ook woede. Er staan onder Robs statement veel boze reacties van volgers die benadrukken dat hij een gezin met jonge kinderen achterlaat. “Ik mag het misschien niet zeggen, maar de kleine is nog geen jaar oud”, zegt Rika.

Janny daarop: “Onbegrijpelijk hè, en maar baby’s maken, om vervolgens kort daarna de handdoek in de ring te gooien. Op naar de volgende.”

En Esther: “Ze volgen elkaar ook plots niet meer op de socials, dus wellicht is het iets minder harmonieus dan hij nu doet voorkomen?”

BN’ers met hartjes

Gelukkig krijgt Rob steun van de gebruikelijke BN’ers met hun hartjes – denk aan het type Samantha Steenwijk, Wendy van Dijk en Bridget Maasland – maar dat wekt bij volger Bente juist ergernis: “Iedereen kan wel zo zielig doen met die hartjes enzo, maar je had je l*l gewoon niet in die achtergronddanseres moeten douwen.”

En Yolanda: “Er komt een dag dat je beseft dat je een diamant hebt ingeruild voor een kiezelsteen en dan ben je te laat. Hoop dat Miriam een echte diamant vindt zonder fratsen.”

Baby en peuter

Yvonne Coldeweijer deelt de genadeklap uit. “Oké, dit is uiterst merkwaardig. Ik snap dat hij dit ontkent naar de buitenwereld toe, maar welke man laat een klein baby’tje van acht maanden en een kleine peuter en z’n vrouw in de steek, omdat hij gewoon op een dag wakker wordt en denkt: hè, hè, niet zo’n zin meer in eigenlijk, ik ga ervantussen, challas!”

Ze vervolgt in haar stories: “Dat kan toch niet? Nee! Rob, hier is meer gebeurd. Dit geloof ik niet, dat je zo kan zijn. Gewoon als beste vrienden uit elkaar gaan, random, terwijl je zo’n klein baby’tje thuis hebt? Nee. Nee. I don’t buy that shit. No.”

Statement

Het statement van Rob:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Rob Kemps zegt het publiek geen verantwoording schuldig te zijn, maar verdient wel miljoenen met de gunfactor van het publiek. Botst dat?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen