André Hazes jr. vindt comeback groot succes: ‘Onderaan in top 20!’

André Hazes jr. is ontzéttend blij met hoe zijn comebacksingle Deel Van Mij presteert. Een kinderhand is snel gevuld of doet hij net alsof? Waarschijnlijk het laatste: die plaat is een megaflop.

André Hazes jr. © Instagram

Het werd met enorm veel bombarie gelanceerd: de nieuwe André Hazes jr.-single Deel Van Mij, vooral bekend vanwege het dubbelgangerdeuntje dat erin zit. Het is flink mazzelen dat de maker van het origineel, Gavin DeGraw, er geen punt van maakt, want dat liedje is alles behalve een kaskraker. Sterker nog: het is een behoorlijke flop.

Uit de Tipparade

André riep twee weken geleden laaiend enthousiast dat hij op de 22ste plek van de Tipparade staat, een lijst van platen die kansmaken op een plekje in de Top 40. “We staan gewoon boven Drake een plaatsje. Dat is me volgens mij nog nooit gebeurd en dat komt omdat jullie lekker aan het streamen zijn, dus blijf dat alsjeblieft doen.”

Nou, we zijn inmiddels een paar weken verder. Heeft André nu die Top 40 bereikt? Nee. Ook niet in de onderste regionen dan? Nee. Is hij dan minstens gestegen in die Tipparade? Nee! Sterker nog: daar ligt-ie alweer uit! Zó pijnlijk…

Andere hitlijst

Is er dan geen énkele hitlijst te vinden waar André in de onderste regionen geparkeerd is? Ah, gelukkig! 100% NL schijnt ook een muzieklijstje te hebben. De op acht na grootste radiozender van het land.

André in een hysterische Instagram-story: “Dames en heren, een berichtje vanuit de sportschool in Las Vegas: zoals jullie zagen zijn we in de top 20 van 100% NL gekomen. Dat is me nog nooit gebeurd. Daar ben ik heel blij om, dankjewel. Ik ben er heel dankbaar voor dat het gebeurd is.”

‘Fantastisch!’

Wie heeft er ooit van de 100% NL Top 20 gehoord? André zelf in elk geval niet. “Ik weet niet hoe het werkt en of mensen gingen stemmen. In dat geval: dankjewel voor het stemmen. Ik weet helemaal niet of dat zo is. Ik ben heel blij: nummer 18 in de top 20. Nog nooit eerder gebeurd. Ik vind het fantastisch! Echt! Ja, dankjewel, jongens!”

André geeft later dit jaar een concert, waar hij naast Deel Van Mij ook zijn oude volksliedjes zal zingen. Het concert heeft nog geen naam, maar wellicht is Deel Van De Zaal een treffende titel. De rest van de zaal is namelijk niet uitverkocht.

Instagram

Monique Westenberg en hun zoontje Dré zijn weer teruggevlogen naar Nederland; André is in Las Vegas achtergebleven met zijn beslipperde maten:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat André Hazes jr. echt blij is met de prestaties van zijn nieuwe single?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen