Marc-Marie Huijbregts belt Yvonne Coldeweijer: ‘Niet bang voor d’r’

Een sappige ontwikkeling in het juiceconflict tussen Marc-Marie Huijbregts en Yvonne Coldeweijer. De komediant wil haar telefonisch gaan confronteren. “Ik ben niet bang voor haar.”

Yvonne Coldeweijer en Marc-Marie Huijbregts © YouTube, RTL

Het is hommeles tussen Marc-Marie Huijbregts en Yvonne Coldeweijer. Volgens de piepende paljas is het buitengewoon onterecht dat de juicehyena hem verwijt over de schreef te gaan met het bevlekken van Bastiaan Ragas. Ze hebben over en weer wat steken onder water uitgedeeld, en nu is de komediant het zat: hij wil het telefonisch uit gaan vechten.

Bastiaan St. Claire

Hun juiceconflict in een notendop? Marc-Marie heeft overal geroepen dat zijn juicepodcast met Jan Uriot alleen maar ‘vrolijke’ en ‘onschuldige’ juice bevat en dat hij absolúút niet te werk gaat als de traditionele juicekanalen, zoals die van Yvonne dus. Maar hoe vrolijk en onschuldig is het als je Bastiaan Ragas neerzet als de mannelijke Bonnie St. Claire?

Nou, níet, vindt Yvonne. Als je iemand beschuldigt van alcoholisme, met als enige ‘bewijs’ dat hij steeds om bier vraagt in het RTL 4-programma Race Across the World, dan ben je volgens Yvonne geen haar beter dan de reguliere juicekanalen. Ze heeft Marc-Marie daarop aangesproken, maar daar is hij niet van gediend.

‘Ik ga haar bellen!’

Over naar de nieuwste ontwikkeling in het sapgevecht: Marc-Marie probeert Yvonne te bellen in de nieuwste aflevering van zijn juicepodcast ‘Marc-Marie en Jan zijn voor niemand bang‘. “We gaan bellen. Waarom gaan we Yvonne bellen? Ze heeft gezegd dat ik te ver ben gegaan.”

Waarom? “Omdat ik had gezegd over Bastiaan Ragas in dat programma Race Across the World: ‘Ik heb het idee dat hij veel drinkt.’ Ik heb niet gezegd dat hij alcoholist is, maar dat vind ik een flauwe… Ik snap heel goed dat ik dat gesuggereerd heb, dus daar ga ik verder niet flauw over doen.”

‘Zij zegt véél meer!’

Waar Marc-Marie wél een punt van maakt is dat Yvonne hem daarover aanvalt. “Dat zíj zegt dat ik te ver ben gegaan, terwijl we állemaal weten wat de historie van Yvonne Coldeweijer is… En dat mag, dat vind ik helemaal terecht. Ik heb het ook al heel vaak gezegd dat ik het heel knap vind dat zij zo’n klein imperium zelf heeft gebouwd.”

Hij vervolgt: “Maar zij zegt natuurlijk veel meer dan wij ooit zeggen. Wij hebben inderdaad een beetje vriendelijke, leuke juice en daar was zij een beetje over verbolgen. Ze zei: ‘Hij komt overal mee weg!’ Ik kom nergens mee weg.”

Yvonne neemt niet op

Dan draait Marc-Marie het telefoonnummer van de sapmeesteres. “Ik vind het goed om ook even met Yvonne, juicers onder elkaar, te zeggen van: ‘Goh, zeg, Yvonne.’ Ik heb haar nog nooit ontmoet en gesproken. Ik ben niet bang voor Yvonne Coldeweijer, dus we gaan haar bellen. Hopen dat ze opneemt, want dit is allemaal nooit vooraf, hè?”

Yvonne neemt niet op. “Ik zou zelf als ik Yvonne was ook niet zo snel opnemen, zomaar. Misschien volgende week. Het zou leuk zijn om haar een keer te spreken.”

Kan Yvonne gelijk vragen naar de juice over Marc-Marie’s breuk met Aaf Brandt Corstius. Spannend!

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Marc-Marie ziet hem en Yvonne als 'juicers onder elkaar'. Denkt u dat Yvonne er ook zo over denkt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen