Gordon afgebrand om flitsverloving: ‘Dit is echt een debiele actie’

Het stoort Gordon mateloos: mensen die kritiek uiten op zijn flitsverloving. De beruchte opiniemaker Victor Vlam heeft daar geen boodschap aan en gaat behoorlijk los: “Dit is een debiele actie.”

Gordon en Victor Vlam © RTL, NPO

Gordon staat de laatste tijd ontzettend positief in het leven. De entertainer was afgelopen week even in Nederland voor wat tv-opnames en stond gewillig de showrubrieken te woord. Hij zegt veel positieve reacties te krijgen. Wel plaatsen mensen vraagtekens bij het tempo waarop hij zijn relatie met de Australische Gavin vormgeeft.

Alle fiches op Gavin

Slechts een paar maanden nadat de twee elkaar hebben leren kennen in een casino in Melbourne, zet Gordon al zijn fiches op deze knul. De trouwdatum is al geprikt en dat heeft hem talloze Insta-hartjes opgeleverd van BN’ers als Bridget Maasland, Britt Dekker, Wendy van Dijk, Anna Nooshin en Jan Versteegh.

Leuk met hartjes strooien op Insta, maar achter de schermen roddelen zijn BN’er-collega’s vast en zeker over hoe snel het allemaal wel niet gaat. Iets wat Gerard Joling gewoon on camera zegt, tot ergernis van Gordon. Bij Shownieuws: “Dat is heel spijtig, omdat je denkt van: waarom? Je kan het vinden, maar moet je het ook zo nodig zeggen?”

Showkenner Bart Ettekoven daarop grinnikend: “Ik moet daar wel om lachen. Zelf zegt ie alles wat hij vindt!”

‘Debiele actie’

Hopelijk heeft Gordon niet geluisterd naar de nieuwste aflevering van de gevreesde podcast De Communicado’s, want daarin gaat opiniemaker Victor Vlam behoorlijk los op de trouwplannen. “Ik heb er een sterke mening over. Als je 2,5 maand samen bent ken je elkaar láng niet goed genoeg om zeker te weten dat het tot een huwelijk moet leiden.”

Hij vervolgt: “Ik vind het gewoon te hard van stapel lopen. Ik vind het om heel eerlijk te zijn een beetje een debiele actie. Hij doet het natuurlijk wel vaker, dat hij heel erg hard van stapel loopt, maar de reden dat ik er een sterke mening over heb: ik denk eigenlijk dat mensen gebaat zijn bij een wat meer calvinistische instelling, dus wat meer ingetogen gedrag.”

Slechte voorbeeld

Victor vindt dat Gordon het slechte voorbeeld geeft aan de mensen. “Gordon is heel erg van de extremen: hele hoge pieken, hele diepe dalen ook. Daar kennen we hem ook van. Hij kan ook heel boos en verdrietig zijn, maar er kunnen ook van die manische momenten zijn.”

Hij vervolgt: “Ik denk dat het goed is om zowel die pieken als die dalen wat te temperen bij jezelf en dus juist wat meer ingetogen te zijn qua het uiten van je emoties. Ik heb de neiging om die mening te uiten omdat ik denk: ik moet mensen duidelijk maken dat dat een veel betere levensinstelling is dan wat Gordon doet.”

‘Heel manisch’

Al weet Victor niet of dat überhaupt wel nodig is. “Want niemand gaat na een relatie van 2,5 maand al trouwen merk ik op. En Gordon heeft natuurlijk heel vaak in dit soort situaties gezeten. Hij is heel vaak heel manisch zeg maar en we weten ook hoe dit gaat eindigen, want waarschijnlijk gaat dat huwelijk over een paar maanden helemaal niet door.”

Hoezo dan? “Want dan is die relatie weer uit en hebben ze weer slaande ruzie en al dat soort dingen. Dat is hoe dit soort dingen gewoon altijd gaan.

Pilletjes

Het zal Gordon allemaal een zorg zijn. Hij krijgt aankomend weekend weer visite van zijn verloofde en kijkt daar ongelooflijk naar uit. Ze hebben met die aanstaande bruiloft ook flink wat te plannen.

Wie er allemaal komen op het huwelijksfeest? Dat houdt Gordon voor de camera van De Telegraaf nog even geheim. “Maar ík kom zeker op de huwelijksnacht. Een keer of drie. Daar zijn pilletjes voor hè, schat?”

Fragment

Gordon vertelt dolblij over zijn vertrek bij SBS 6:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Gordon al na 2,5 maand verloofd met zijn nieuwe liefje. Vindt u dat over het algemeen te snel?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen