Daphne Deckers krijgt deksel op neus, niet terug in RTL Boulevard

Daphne Deckers krijgt het deksel op de neus van RTL Boulevard. Hoewel ze zo ongeveer publiekelijk gesolliciteerd heeft naar een terugkeer, heeft ze niets gehoord van de showrubriek. “Nee.”

Daphne Deckers © RTL

RTL Boulevard heeft door de jaren heen al flink wat presentatoren versleten. Het programma kende in het verleden een vast gezicht, eerst Beau van Erven Dorens en later Winston Gerschtanowitz, maar tegenwoordig wordt er gewerkt met een poule van presentatoren omdat er bijna geen werkpaarden meer rondlopen op het Mediapark.

Daphne terug?

Bridget Maasland en Daphne Bunskoek geven RTL Boulevard best wat karakter, maar de andere twee presentatoren Eddy Zoëy en Vivienne van den Assem zijn niet heel erg geliefd. Wordt het niet tijd voor een terugkeer van Daphne Deckers achter de presentatiedesk? Zelf vindt ze van wel.

De Weekend legt haar deze week voor: “Daphne Bunskoek zit op haar oude plek bij RTL Boulevard. Eerder zei je tegen Weekend dat het jou ook wel leuk leek terug te keren bij het showbizzprogramma bij RTL 4. Zijn er inmiddels al gesprekken gaande?”

Deksel op neus

Daphne antwoordt daarop onomwonden: “Nee.”

Oftewel: een flinke deksel op haar neus. Ze vervolgt: “Ik heb wel een programma-idee gepitcht. Maar ik doe eigenlijk al best veel. Ik ben bezig met het ontwikkelen van een film, zoals gezegd heb ik een eigen podcast, maar ik ben nu ook gevraagd om een andere podcast te gaan maken.”

Is dat alles? Nee. “Ik ben een nieuw non-fictieboek aan het schrijven en mijn nieuwe boek, voor alle leeftijden, komt in september uit. Dus er gebeurt al zo veel.”

Meer dan één ding

Televisie zou voor Daphne wel een welkome afwisseling zijn. Ze vindt het leuk om meerdere dingen te combineren. “Toen ik begon als schrijver en als presentator, was het nog heel erg van: je moet één ding zijn. Dat is nu voorbij, je kunt eigenlijk alles zijn wat je wilt zijn.”

De kans dat Daphne alsnog gevraagd wordt om terug te keren bij Boulevard is overigens klein. Áls Eddy en Vivienne al worden ingewisseld, dan is de kans groter dat Leonie ter Braak of Renze Klamer worden ingezet. Zij staan immers reeds onder contract bij RTL 4.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Daphne Deckers op de plek van Eddy Zoëy?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen