Daphne Deckers verklapt: ‘Stella Bergsma wilde geld van mij!’

Daphne Deckers verklapt dat Stella Bergsma geld wilde hebben om aan te schuiven in haar hobbypodcast. “Ze was van alle gasten eigenlijk de enige die tegen mij zei: ‘Wat betaalt het?’”

Daphne Deckers en Stella Bergsma © NPO, SBS

Als BN’er tel je eigenlijk niet meer mee zonder een eigen podcast. Ook Daphne Deckers heeft er eentje, namelijk Daphne op Donderdag, een hobbypodcast waarin ze met ‘interessante en veelzijdige persoonlijkheden’ praat. In dat kader wilde ze ook graag Stella Bergsma hebben, maar zij wilde daar aanvankelijk geld voor hebben.

Niet betaald

Daphne doet haar onthulling in de aflevering met Ebru Umar, die aangeeft in principe nooit onbetaalde media-optredens te doen. “Ik moet hier wel even bij zeggen dat ik je niet betaald heb om hier te zitten, want ik heb geen budget.”

Daarop geeft Ebru aan waarom ze van Daphne geen geld hoefde. “Maar ik zou ook precies zeggen waarom ik wel ben gekomen. Omdat ik het leuk vind. Ten eerste. Omdat ik jou leuk vind. Ik heb altijd heel goed contact met jou gehad. Ik heb ook altijd goed contact met je man gehad. Dus waarom zou ik niet komen? Zo simpel is het.”

Stella wil geld

Dan onthult Daphne dat Stella dus wél geld wilde hebben. “Ik vind het gezellig dat je er bent. En ik ben blij dat je bent gekomen. Volgende week komt ook nog Stella Bergsma, die ga ik ook interviewen. En Stella was eigenlijk de eerste die tegen mij zei: ‘Wat betaalt het?’”

Stella heeft uiteindelijk niets gekregen. “Ik zei: ‘Joh, het kost me alleen maar geld. Ik doe dit gewoon omdat ik het zelf leuk vind.’”

Ebru: “Dat is misschien ook een reden. Want ik weet dat het jou geld kost. Dit heb je allemaal zelf gedaan. Cool, hartstikke goed.”

Schrijfhuisje

Dat klopt, beaamt Daphne. “Dit heb ik allemaal zelf gedaan. In mijn schrijfhuisje. Maar toen zei Stella wel van: ‘Als je me niet betaalt, dan wil ik wel graag dat je me komt ophalen.’ Dus ik ga haar halen in Amsterdam. En toen dacht ik: good for you.”

Ebru: “Ik zal je wat vertellen, daar doe je goed aan. Want ik zat een keer met Stella in een panel in Groningen. En Stella presteerde het om in een bus naar Duitsland te stappen en dus nooit in Groningen aan te komen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Tijd dat Stella Bergsma ook weer bij Vandaag Inside gaat zitten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen