Catherine Keyl wekt wantrouwen met NOS-onthulling: ‘Zij weer!’

Catherine Keyl wordt gebasht door lezers van RTL Boulevard na haar onthulling dat ook zij slachtoffer was van de toxische cultuur bij NOS Sport. “Hebben we haar ook weer!”, klinkt het.

Catherine Keyl © Khalid & Sophie

Het grensoverschrijdend gedrag bij NOS Sport houdt de gemoederen flink bezig. De verhalen zijn dermate ernstig dat de voltallige vierkoppige hoofdredactie is opgestapt. En nu komt ook Catherine Keyl met haar ervaring op de proppen. Ze schrijft er vandaag over in haar column in Vrouw. “Ik voelde me een lastig insect.”

Lastig insect

Hoezo een lastig insect? Ze moest in 2003 op zaterdagen altijd over de NOS Sport-redactie lopen voor de opnames van haar toenmalige tv-show Keyl. “‘Wat moet jij hier?’, werd me toegeschreeuwd. ‘Ik moet naar m’n studio en ik kan die niet anders bereiken dan via deze redactie’, zei ik. ’Volgende keer andere weg nemen’, werd er gesnauwd, maar dat kon niet.”

En toen? “De week erop was ik er weer en zei: ’Goedenavond’. Als op afspraak draaiden alle redacteuren hun hoofd weg en zeiden niets. Dit kwam boven toen ik het verhaal van Aïcha Marghadi las. Nooit meer aan gedacht, maar floeps, daar was het ineens.”

Catherine gebasht

Catherine wordt behoorlijk gewantrouwd door de lezers van RTL Boulevard, die op de Facebookpagina van de showrubriek behoorlijk losgaan op de presentatrice. “O jee, zij heeft het ook meegemaakt”, zegt Melia, die er ook nog een kotssmiley aan toevoegt. En Mary: “Wil weer aan een tafel zitten.”

Antoinette vindt het verhaal helemaal niet ernstig. “Ze had er nooit meer aan gedacht en opeens werd het ‘trauma’ weer opgerakeld… Ach gut. Natuurlijk is zoiets niet echt leuk maar kom op zeg, zo’n drama is het nu ook weer niet.”

En Sylvie: “Heb je haar weer 🙄.”

Zakken vullen

Gerrit denkt dat Catherine alleen maar aandacht wil. “Ach nee, ook al jaren niet meer in het nieuws geweest. Mooie kans om de zakken weer te vullen in de talkshows.”

Justin: “Is dit nou echt nieuwswaardig? Binnen het bedrijfsleven gaat het er nou eenmaal niet altijd vriendelijk aan toe.”

En Mireille ergert zich aan dit soort BN’ers. “Iedereen heeft toch wel eens iets op zijn werk meegemaakt? Maar dan zijn het geen bekende Nederlanders.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Catherine Keyl werd 'toegeschreeuwd' bij NOS Sport. Sterk verhaal?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Catherine Keyl vindt dat Gordon wel héél erg te koop loopt met zijn nieuwe geliefde. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen