Patty Brard lokt paparazzi naar Almere, schaamt zich voor buren

Patty Brard is compleet verbijsterd. Een dag nadat ze op televisie haar verhuizing naar Almere opbiechtte, rijden er al direct paparazzi door de duinen. “Fijne eerste indruk op de buren ook.”

Patty Brard © SBS 6

Een stapje terug voor Patty Brard: met het aflopen van haar lucratieve SBS 6-contract in zich, doet ze qua vastgoed een stapje terug. Ze heeft haar peperdure villa aan de Amstel ingeruild voor een iets bescheidener optrekje in een nieuwbouwwijk van Almere, namelijk Duin. Daar zal de presentatrice zich tussen de gewone mensen begeven.

Paparazzi in Almere

Patty heeft haar verhuizing eergisteren opgebiecht in Shownieuws en liet daarbij uitgebreid allemaal foto’s van haar nieuwe huis zien. Daardoor is het enorm eenvoudig om de bewuste woning en adresgegevens op te zoeken op Funda.

De paparazzi hebben het ook allemaal even nageplozen en de eerste reed gisteren al door de in Almere opgespoten duinen. De fotograaf besloot over het fiets- en wandelpad te rijden dat naast Patty’s huis ligt. Het is natuurlijk niet toegestaan om met een auto over dat pad te rijden, ook niet als je een BN’er wil fotograferen.

‘Hou eens op!’

Het is abnormaal, vindt Patty. “Beste paparazzi! Ja, we gaan naar Almere Duin verhuizen, maar dat is toch nog geen reden om op het wandelpad in de duinen te gaan crossen voor een foto? Daar lopen kinderen en hondjes… Hou eens op zeg!”, roept ze op haar sociale media.

Ze vindt het ongekend. “Als jullie foto’s willen, bel me dan, in plaats van op het wandelpad de boel overhoop te rijden! Fijne eerste indruk op de buren ook…”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Patty Brard ergert zich aan paparazzo die op een wandel- en fietspad rijdt. Logisch?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen