Yvonne Coldeweijer erg teleurgesteld in Hazes-interview Eva Jinek

Yvonne Coldeweijer, een grootheid in de hazologie, geeft Eva Jinek een onvoldoende voor haar interview met André Hazes jr. “Het is heel jammer dat ze geen relevante vragen stelde.”

Yvonne Coldeweijer, Eva Jinek en André Hazes jr. © RTL

Het lag al een beetje in de lijn der verwachting: Eva Jinek heeft de vragen waar het écht om gaat niet of nauwelijks gesteld tijdens haar tv-interview met André Hazes jr. De volkszanger zei best wat smeuïge dingen over zijn moeder Rachel en zus Roxeanne, maar de écht nieuwswaardige onderwerpen werden nauwelijks uitgediept door Eva.

Luuk kritisch

Luuk Ikink, de presentator van RTL Boulevard, heeft Eva er een paar uur voor de uitzending nog zó op gewezen wat men wil horen. Aan de desk van zijn showrubriek: “We willen in principe na vanavond als hij daar gezeten heeft bij Eva Jinek toch antwoord hebben op twee vragen.”

Welke twee vragen? “Eén: wat vindt hij van de rechtszaak die zijn zus heeft aangespannen en steunt hij haar daarin? En twee: denkt hij echt dat zijn moeder gelekt heeft naar Yvonne Coldeweijer? Dat zijn twee rechtszaken die lopen en daar heeft hij dan toch allebei een beetje mee te maken.”

Beetje zonde

Juist daar heeft Eva erg weinig over gevraagd. En daarmee heeft Rob Goossens haar met terugwerkende kracht gediskwalificeerd.

Rob antwoordde namelijk tegen Luuk: “Inderdaad. En dat Eva ongetwijfeld niet gaat vragen wie zijn huidige vriendin of wat dan ook is, dat is prima, maar als die twee vragen niet aan bod komen, dan wordt het alleen maar een pr-gesprek en dan zou ik het een beetje zonde vinden dat je wel heel erg op de trom slaat van: we hebben vanavond André Hazes.”

Pr-gesprekje

Met ‘pr-gesprekje’ doelt Rob op de reden dat André aan tafel zat: het promoten van zijn comeback bij Holland Zingt Hazes. RTL, dat Jinek uitzendt, heeft daar belang bij. De comeback van André moet RTL’s Videoland een hoop extra abonnees bezorgen. Eva vertelde aan het eind van haar show namelijk dat het concert daar live gestreamd zal worden.

Hazoloog Yvonne Coldeweijer vindt het een gemiste kans van Eva, zegt ze op haar juicekanaal. “Jammer dat Eva geen spannende of relevante vragen stelde. Allen gevoelsvragen die al lang en breed uitgemeten waren in de docu. Ze heeft geluk dat hij zo manisch was en zoveel uit zichzelf vertelde.”

Bekaf

Yvonne is niet onder de indruk van André’s eerste tv-optreden, waarbij hij niet onder invloed is. “Ik ben bekaf. Het zuigt me leeg. Die heeft nog zoveel therapie nodig, deze persoon. Wauw.”

Ze besluit: “Sarasoel zal trouwens wel woest zijn dat hij haar ‘dat meisje’ noemde. Dré wilde ook heel graag even benadrukken dat hij wel echt zelf de kliniek had gebeld en dat zij hem niet heeft gered; dat vertelde ze zelf in een interview met een roddelblad.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Eva Jinek stelt teleur met André Hazes jr-interview. Verrassing?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen