Jeroen Pauw stuurt Matthijs van Nieuwkerk sms: ‘Kreeg niks terug’

Jeroen Pauw heeft vlak voor de publicatie van het beruchte Volkskrant-artikel over Matthijs van Nieuwkerk een sms-bericht naar zijn tv-collega gestuurd. “Hij heeft daar niet op geantwoord.”

Matthijs van Nieuwkerk en Jeroen Pauw © RTL, SBS

Het feit dat Matthijs van Nieuwkerk ondanks zijn status als A-ster zó hard is neergesabeld, vindt Jeroen Pauw heel sneu. De tv-beroemdheid was gisterenavond te gast in het programma De 10 Vragen van tv-talent Rob Kemps. Vlak voor de jaarwisseling was al een voorproefje te zien waarin Jeroen uit de school klapte over het horrorhulpje van Matthijs.

Sms-bericht

Wat gisteren wél voor het eerst te zien was in het programma op SBS 6, is de onthulling van Jeroen dat hij vlak voor de publicatie van het veelbesproken Volkskrant-artikel over de angstcultuur bij De Wereld Draait Door een sms-bericht heeft gestuurd aan Matthijs.

Rob vraagt hem: “Heb je nog contact gezocht met je buurman na dat artikel?”

Jeroen: “Nee, wel vóór dat artikel.”

Relativering

Rob: “Omdat het in de lucht hing?”

Jeroen: “Omdat het in de lucht hing en omdat ik hoorde dat het dat weekend gepubliceerd zou worden. Toen heb ik hem enige relativering en lucht toegewenst voor de komende tijd, omdat ik dacht: het is gewoon vervelend, voor wie dan ook, maar het is ook heel erg vervelend als die kop zo op dat hakblok ligt.”

Hakblok

Jeroen leeft mee met Matthijs. “Misschien zijn er allerlei… Er zijn zéker allerlei redenen waarom die erop ligt, maar dat neemt nog niet weg dat het tóch vervelend is dat ‘ie erop ligt. Dus dat heb ik wel gedaan, maar voor de rest ehhh…”

Wat heeft Matthijs teruggestuurd? “Hij heeft daar niet op gereageerd, wat ook niet hoeft hoor, maar dat is het antwoord op jouw vraag.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen