Robert ten Brink maakt alleen voor Linda de Mol een uitzondering

Robert ten Brink kijkt in principe nooit naar quizzen of spelletjes die door een van zijn collega’s worden gepresenteerd. Er is maar één iemand voor wie hij een uitzondering maakt: Linda de Mol.

Linda de Mol en Robert ten Brink © Roy Beusker, Tom Cornelissen

Als presentator van de tv-quiz Weekend Miljonairs is de 67-jarige Robert ten Brink een van de bekendste quizmasters van ons land. Je zou denken dat hij daarom ook graag naar andere quizzen en spelletjes op televisie kijkt, maar niets is minder waar. Sterker nog: hij gaat ze juist doelbewust uit de weg.

Eén uitzondering

Robert houdt er niet van om dat soort programma’s te kijken. “Ik kijk niet naar programma’s waarvan ik denk dat ik ze zelf ook zou kunnen presenteren. Dat is voor mij saai om naar te kijken. Ik doel daarmee op alle quizzen en spelletjesprogramma’s. Behalve dan Miljoenenjacht.”

Alleen voor Linda de Mol maakt hij een uitzondering, vertelt hij in de VARAgids. “Hoe Linda dat doet is onnavolgbaar. Zo naturel, niet bedacht en daarom leuk.”

‘Verschrikkelijk!’

Verder laat Robert alles graag aan zich voorbijgaan. “Ik vind ik al die leuk bedoelde amusementsprogramma’s verschrikkelijk. Ik ben daar ook te oud voor.”

Naar wie hij wél graag kijkt? “Ik kan enorm genieten van Rick Nieman. De manier waarop hij op de zondagochtend met een aantal mensen de actualiteit doorneemt, daar neem ik mijn petje voor af.”

Robert naar WNL?

Zelf ziet Robert het niet zitten om zo’n WNL op Zondag-achtige show te maken. “Dat is nou een programma dat niets voor jou is om te presenteren. Dat zou echt een nachtmerrie voor jou zijn”, merkt zijn vrouw Roos op in het dubbelinterview.

Robert: “Klopt. Je moet nooit je hand overspelen.”

Mediacourant bedankt u hartelijk voor uw veelvuldige bezoek in het afgelopen jaar en wenst u een vreugdevolle jaarwisseling toe. Graag tot ziens in 2023! 🥂

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen