Britt Dekker blikt terug op zeer pikante uitglijder Rob Kamphues

Britt Dekker vraagt zich af hoe het in vredesnaam kan dat Rob Kamphues eerder dit jaar per ongeluk zulke persoonlijke filmpjes van zichzelf online plaatste. “Zocht hij een filtertje uit?”

Rob Kamphues en Britt Dekker © MAX, BNNVARA

Rob Kamphues raakte afgelopen zomer in opspraak omdat hij een filmpje in zijn Instagram-stories plaatste, waarin hij met zichzelf aan het spelen was. Het plaatsen van expliciete beelden is echter niet toegestaan op het sociale medium. Van de schrik besloot hij zijn Instagram-profiel direct offline te halen.

Rukkende Rob

Kort na zijn blunder met de pikante beelden keerde Rob terug, maar er stond hem niet bepaald een warm onthaal te wachten. Hij werd namelijk behoorlijk uitgescholden door zijn volgers, onder meer voor viezerik. Een paar dagen later plaatste Rob plotseling wéér een pikant filmpje van zichzelf, waarna hij diep door het stof ging.

Het foutje van Rob kwam gisterenavond ter sprake in de oudejaarsspecial van Media Inside. “Rob Kamphues heeft een moeilijk jaar achter de rug. Hij heeft meerdere filmpjes per ongeluk gepost waarin hij mast*rbeert. Dat heeft hij gedeeld op de sociale media.”

Filtertje

Britt Dekker herinnert het zich nog. “O jaaa! Ja, per ongeluk, dat was echt op z’n story. Daar kwamen toen allemaal mast*rbatiefilmpjes, ja.”

Hoe dat kan? “Ik denk dat hij het misschien mooier wilde maken met een filtertje en dat hij dan per ongeluk op post heeft gedrukt.”

‘Heb ik ook altijd!’

Presentator Gijs Groenteman: “O ja, dat heb ik ook altijd, hahaha.”

Britt: “Van die oortjes op z’n l*l! Hahaha.”

Medegast Emma Wortelboer lachend: “Ja, dat zou kunnen.”

Marcel: “Wat ons respect dan wel verdient is dat het hem niet belet heeft om ondertussen een geweldig boek te schrijven.”

Mediacourant bedankt u hartelijk voor uw veelvuldige bezoek in het afgelopen jaar en wenst u een vreugdevolle jaarwisseling toe. Graag tot ziens in 2023! 🥂

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Rob Kamphues op OnlyFans: hot or not?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen