Emma Wortelboer overweegt sorry-sms’je aan Johnny de Mol

Emma Wortelboer overweegt een sorry-sms’je te sturen aan Johnny de Mol, omdat ze zich in de lente zo publiekelijk van hem distantieerde. “Ik zou dat eigenlijk wel moeten doen.”

Johnny de Mol en Emma Wortelboer © SBS 6, BNNVARA

Johnny de Mol stopte in april per direct met de presentatie van de talkshow HLF8 vanwege de aanhoudende controverse rondom zijn persoon. De presentator had steeds meer last van de heftige beschuldigingen aan zijn adres. Zo wilden een aantal gasten zelfs niet meer bij hem aanschuiven. Eén van hen was Emma Wortelboer.

Emma cancelt Johnny

Er was geen haar op Emma’s hoofd die eraan dacht om nog bij Johnny langs te komen. “Je zit natuurlijk wel bij iemand die wordt verdacht van poging tot doodslag natuurlijk. Dat is best wel een dingetje”, zei ze onomwonden op televisie. “Ik heb afgezegd.”

Emma zou aanschuiven op de dag dat de aangifte van Johnny’s ex-vriendin Shima Kaes uitlekte. “Ja, toen net dat hele stuk naar buiten kwam. Toen dacht ik: ja, dan kan ik wel gezellig een beetje over het Songfestival gaan praten, maar dat is toch in één keer een heel beladen ding geworden daarzo.”

Sorry-sms’je

Nu de aangifte tegen Johnny is geseponeerd, denkt Emma er toch wat anders over. “Jij zou toen wingman zijn, Emma, maar je hebt toen even bedankt”, legt presentator Gijs Groenteman haar voor in de oudejaarsspecial van Media Inside.

Emma: “Ja, ik dacht: dit is veel te heet.”

Marcel van Roosmalen: “Heb je daar achteraf geen spijt van? We zien de onschuld van Johnny en hij is ook bewezen onschuldig (dit is niet correct, de aangifte tegen Johnny is slechts geseponeerd, red.). Komt er dan nog een sms’je van jou richting Johnny, van: ‘Sorry, ik heb je verkeerd beoordeeld’?”

‘Moet ik doen’

Emma daarop: “Ik zou dat eigenlijk moeten doen.”

Medegast Britt Dekker: “Ja, want jij wilde hem toen ook niet opnemen.”

Emma: “Wat?! Jawel.”

Britt: “Hij wilde jou toch bellen?”

Emma: “Ja, toen heb ik met hem gebeld.”

‘Geen zin in’

Britt: “O, heb je dat wel gedaan?”

Emma: “Ja, ik heb wel met hem gebeld, maar ik dacht: ja, dat verandert de zaak niet. Het ging me niet zozeer om of hij nou in het gelijk stond of niet. Het ging me er meer om dat die loep zo op die show lag. Ik dacht: gedoe gewoon, geen zin in.”

Mediacourant wenst u een vreugdevol 2023, vol met woeste sterren en ophef 🥂

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

De aangifte tegen Johnny de Mol is geseponeerd, maar dat betekent niet dat hij onschuldig is. Denkt u dat hij tóch te ver is gegaan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen