‘Linda de Mol houdt nog van Jeroen Rietbergen: liefdesreünie?’

Het is evident dat Linda de Mol nog steeds van haar (ex-)geliefde Jeroen Rietbergen houdt. Een liefdesreünie is dan ook niet ondenkbaar, zegt Telegraaf-verslaggever Jordi Versteegden.

Jordi Versteegden, Jeroen Rietbergen en Linda de Mol © Telegraaf, RTL

Linda de Mol zit volgens sommige media, waaronder Life of Yvonne en Story, alláng weer op de bank met de omstreden Voice-bandleider Jeroen Rietbergen, maar zelf ontkent de gevallen tv-koningin dat. Ze laat in haar nieuwste column heel duidelijk blijken dat ze geen haatgevoelens koestert voor haar (ex-)geliefde en zelfs nog van hem houdt.

Liefdesverdriet

Het is niet makkelijk om dat uit te zetten, zegt Linda. “2022 was kutter dan kut. Vooral natuurlijk door de compleet onverwachte relatiebreuk en het heftige, nooit eerder zo ervaren liefdesverdriet dat dat met zich meebracht.”

Ze vervolgt: “Een gigantische draaikolk aan emoties was en is het, waarin enorme woede en totaal onbegrip afgewisseld worden met iemand vreselijk missen en het houden-van niet zomaar kunnen uitschakelen, hoe moeilijk dat misschien ook te begrijpen is voor buitenstaanders.”

Dapper

Telegraaf-presentator Wilson Boldewijn vindt het opvallend dat Linda dit toegeeft. “Wat wel apart is, is dat ze het nog altijd over liefdesverdriet heeft, wat wel dapper van haar is. Ze zegt dat het houden van Jeroen nog steeds bestaat, terwijl het natuurlijk een heel omstreden figuur is”, zegt hij bij Telegraaf TV.

Jordi Versteegden, entertainment-verslaggever van de krant, daarop: “Ja, maar ja, als je zo lang met elkaar samen bent geweest en in één klap is jouw relatie voorbij, dan kan ik me voorstellen dat het heel hard is. Ze zijn in therapie en dat hebben ze niet onder stoelen of banken geschoven.”

Komt het goed?

Het is volgens Jordi niet uitgesloten dat Linda en Jeroen toch weer bij elkaar komen. “Ze hebben ook gewoon gesprekken met elkaar om dit te verwerken, los van het feit of het nou wel of niet goedkomt.”

Hij vervolgt: “Overigens zo langzamerhand als je dit leest die column, denk je ook van: hé, misschien is er wel ergens gewoon ruimte. Maar goed, daarvoor moeten we denk ik ook het onderzoek van het OM afwachten.”

Evert zegt nee

Jordi legt het in de podcast Strikt Privé ook aan Privé-baas Evert Santegoeds voor: “Ik heb de column door zitten lezen, twee keer zelfs, en dan lees ik toch ergens nog een Linda die nog houdt van Jeroen. Is dat iets dat ooit nog goed kan komen, denk jij?”

Evert daarop: “Nee, dat denk ik niet. Dat zou heel slecht zijn voor haar imago. Kijk, het hangt natuurlijk ook af van de uitkomst van die onderzoeken, maar Jeroen is de enige in het hele schandaal die heeft toegegeven dat er het een en ander heeft plaatsgevonden.”

Onvoorstelbaar

Een liefdesreünie is volgens Evert onvoorstelbaar. “Ik kan me niet voorstellen dat Linda zegt van: ‘Ik geef alles op en ik ga met Jeroen verder.’ Ik weet het niet, maar dat maak ik niet op uit deze tekst. Nee, het is gewoon voorbij en ze hebben elkaar alleen nog in therapiesessies gezien, geloof ik.”

Hij vervolgt: “Dat geeft wel aan hoe ernstig het allemaal is. En ook nog al die verhalen van: ‘Jeroen is gewoon bij Linda’, het is gewoon niet waar.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat het publiek een liefdesreünie met Jeroen Rietbergen zou pikken?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen