Liesbeth van Dijk: ‘René van der Gijp stopt met Vandaag Inside’

Liesbeth van Dijk, misschien wel de bekendste paragnost van het land, voorspelt dat er in de loop van volgend jaar een einde komt aan Vandaag Inside. “Dat is vanwege René van der Gijp.”

Liesbeth van Dijk en René van der Gijp © RTL, SBS

De voorspellende gave van Liesbeth van Dijk is voor tv-presentator Harry Mens dermate overtuigend dat ze vaste gast is in zijn programma Business Class. Ook staat ze jaarlijks voor de camera van De Telegraaf, namelijk om voorspellingen te doen over het aankomende jaar. Ditmaal geeft de paragnost haar zienswijze op 2023.

‘René stopt ermee’

Liesbeth vreest dat er in 2023 een einde komt aan dé succesformule van SBS 6, namelijk Vandaag Inside. “Zij blijven natuurlijk een enorm succes, maar ik weet niet of ze een heel jaar lang doorgaan. Dat weet ik niet. Op een gegeven moment wordt iemand het zat of kan het niet meer doen vanwege iets”, zegt ze.

Door wie dan? “René van der Gijp. Na de zomer zie ik hem niet meer. Nog een half jaartje en dan is het klaar naar mijn gevoel.”

Regelrecht drama

Het zou een regelrecht drama zijn voor SBS 6 als Vandaag Inside ermee stopt. Het is momenteel de kurk waar de zender op drijft en zonder dat programma zou de boel als een plumpudding in elkaar storten.

Hoe zeker is Liesbeth van haar zaak? Vrij zeker. “En als het niet uitkomt? Jammer. Dan niet.”

RTL en Talpa

En wat voelt Liesbeth tot slot over de voorgenomen overname van Talpa door RTL? Volgens de mannen van VI gaat die namelijk niet door.

Dat klopt, zegt Liesbeth. “Voorlopig niet. Eigenlijk zie ik dat ook niet gebeuren. Het duurt ook al heel lang. Nee, het voelt niet lekker. Ik heb eerder het gevoel dat Talpa wordt overgenomen door een buitenlandse partij.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen