Thijs Römers aangeefster: ‘Nooit reactie gehad van Tim Hofman’

Nena Kruizenga, een van de drie vermeende slachtoffers van Thijs Römer, heeft haar zaak vorig jaar al voorgelegd aan Tim Hofman. “Ik wist niet hoe ik het moest aanpakken, maar nooit wat gehoord.”

Nena Kruizenga, Tim Hofman en Thijs Römer © Instagram, NPO, RTL

Thijs Römer wordt vervolgd voor zedendelicten bij drie minderjarige meiden van 14 tot en met 16 jaar oud. Eén van hen is Nena Kruizenga, nu 20 jaar. Zij durfde pas naar buiten te treden over de acteur toen het juicekanaal Juice Channel in de lente een hele serie stories over twijfelachtige avontuurtjes van de acteur naar buiten bracht.

Tim negeert Nena

Nena besloot haar verhaal te doen aan Juice Channel, omdat ze niet wist hoe ze het anders moest aanpakken. Ze had vorig jaar al wel contact opgenomen met het programma BOOS van Tim Hofman, maar hij liet haar in de kou staan.

Ze vertelt nu op haar Instagram-kanaal: “Wat niemand wist is dat ik vorig jaar al mailtjes heb gestuurd aan BOOS van Tim Hofman, omdat ik niet wist hoe ik dit moest aan pakken. Nooit een reactie gehad. Dus ik heb het echt wel op andere manieren geprobeerd.”

Positieve berichtjes

Waar Nena aanvankelijk werd gewantrouwd, krijgt ze sinds de beslissing van het OM om tot vervolging over te gaan vooral veel steun. “Na het persbericht van het OM heb ik eigenlijk alleen maar positieve berichtjes gekregen en heeeul veel excuses van mensen.”

Ze vervolgt: “Zoals ik vanaf het begin al zei: ‘De waarheid komt altijd boven water.’ Alleen kon/mocht ik destijds niks zeggen. Alle haat destijds heeft mij wel veel verdriet gedaan, omdat ik wist hoe het zat en ik het liefst alles online gooide, alleen dit kon helaas niet.”

Sensatie

Toch begrijpt Nena ook wel dat mensen tegenwoordig wat wantrouwend zijn. “Ik snap het aan de andere kant ook wel. Mensen denken snel: weer zo’n aandachtskind die sensa zoekt. Maar nee.”

Hoe het nu met haar gaat? “Met ups en downs!”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Tim Hofman een reactie had moeten sturen aan Thijs Römers aangeefster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen