Beschonken Eva Jinek loopt met enorm decolleté door Amsterdam

Eva Jinek heeft dit weekend in beschonken toestand en met een enorm decolleté over de Amsterdamse Zeedijk geparadeerd. Ze was met een groep vriendinnen op zoek naar een kroeg.

Eva Jinek © William Rutten

De enorme sterrenstatus van Eva Jinek weerhoudt haar er niet van om zichzelf af en toe nog even flink te gaan. Hoewel de spionnen van Yvonne overal op de loer liggen, heeft ze dit weekend in behoorlijk beschonken toestand en gehuld in bijzonder gewaagde kleding over de Zeedijk in Amsterdam heen gehuppeld.

Genoeg bier

Eva doet deze onthulling vandaag in haar eigen nieuwsbrief, kennelijk om eventuele geruchten en compromitterende foto’s voor te zijn. “Het is laat en koud, en we slenteren met een roedel vrouwen over de Zeedijk in Amsterdam”, omschrijft de presentatrice haar wilde avond uit.

Ze vervolgt: “Mijn buik zit propvol stokbrood en gesmolten kaas en genoeg bier om niet te voelen dat ik die middag iets te enthousiast – voor het eerst van mijn leven – aan curling heb gedaan.”

Diep decolleté

Hoe liep Eva er precies bij? “Ik had een dirndl aan. Je weet wel, zo’n Zuid-Duits-Oktoberfest-jurkje, met een schortje en strikken en genoeg decolleté om elke keer opnieuw te schrikken als ik mezelf in de spiegel zag.”

Het was allemaal onderdeel van een vrijgezellenfeestje en Eva heeft zich laten gaan als nooit te voren. “Ineens ben ik weer 23 en ik heb geen verantwoordelijkheden of zorgen, niemand kijkt raar naar me (of ik kijk gewoon niet terug) en ik ben niet te houden.”

De grote vraag is: bij welk juicekanaal duiken de beelden als eerst op?

Instagram

Onderstaand ziet u alvast een klein stukje van Eva’s outfit. Abonneren op haar nieuwsbrief kan hier.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Eva Jinek is gespot door spionnen van Yvonne?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen