‘Bas Smit en Nicolette van Dam, waarom zwijgen jullie over Lil Kleine?’

Bas Smit en Nicolette van Dam wekken steeds meer ergernis op met het zwijgen over de nieuwste mishandeling door hun goede vriend Lil Kleine. “Die horen we hier niet over, heel erg jammer.”

Nicolette van Dam en Bas Smit © Instagram, SBS 6

Wat zijn ze op Instagram toch lekker gek met z’n tweeën. Lachen, gieren, brullen. Een gek dansje hier, de zoveelste vakantiefoto daar. Maar waar zijn Bas Smit en Nicolette van Dam eigenlijk als goede vriend Lil Kleine zijn vriendin Jaimie Vaes aan haar haren de auto uittrekt om vervolgens haar hoofd te klemmen tussen het portier en de autodeur? Nergens.

Bas ❤️ Lil Kleine

Bas en Nicolette keken vorig jaar ook al weg, na de geruchtmakende mishandeling van Jaimie op Ibiza. Niet veel later stond Lil Kleine namelijk met zijn raptekstjes op het podium van hun concertserie De Amsterdamse Zomer. Achter de schermen van het bewuste concert, afgelopen september, hingen bas en Nicolette continu bij Lil Kleine om de nek.

Lil Kleine zette de foto’s van dat hysterische BN’er-gedrag online, maar Bas en Nicolette niet. Geld verdienen is leuk, maar foto’s tonen van hun geklef met Lil Kleine is pr-matig misschien tóch niet zo handig, dachten ze. Pas toen er kritiek kwam, verwijderde Bas deze week een Instagram-filmpje waarop hij lekker gek aan het doen is met Lil Kleine.

‘Heel jammer’

Het lijkt erop dat Bas en Nicolette hun lievelingsrapper een beetje uit de wind willen houden, want ook na de nieuwste mishandeling van Jaimie Vaes zwijgen ze als het graf. Daar was al kritiek op van RTL Boulevard en nu krijgen ze ook Shownieuws-deskundige Bart Ettekoven over zich heen.

Bart prijst Tino Martin om zijn statement over Lil Kleine. “Er zijn ook veel mensen die heel stil zijn. Ik wil niet meteen vingerwijzen naar Bas Smit of Nicolette van Dam, maar dat zijn wel mensen die veel met hem hebben samengewerkt en veel met hem zijn opgetrokken, ook op social media steeds. En die hoor ik niet hierover. Dat vind ik wel jammer.”

Bridget prijst Tino

Bridget Maasland riep aan het begin van de week al dat mensen die zakelijk iets te maken hebben met Lil Kleine (lees: Bas en Nicolette) zich zouden moeten uitspreken tegen het gewelddadige gedrag van de rapper. Gisteren sprak ze vol lof over Tino Martin. “Het is naar mijn inziens heel terecht dat iemand zich ook nu een keertje uitspreekt.”

De Bas en Nicolette-achtigen kunnen wat Kees van der Spek betreft de prullenbak in. “Al die artiesten, iedereen zit er maar een beetje besmuikt over te praten. Op het moment dat je op de werkvloer bij The Voice roept: ‘Wat heb je een geil broekje aan’, dan is het landelijk nieuws. En hier wordt dan een beetje moeilijk over gedaan van: ‘Kunnen we daar wat over zeggen?’ Hoezo?! Het gaat gewoon alle perken te buiten.”

Sony

Ondertussen zwijgt ook Lil Kleine’s platenlabel Sony nog steeds als het graf. Die solliciteert er kennelijk naar om door het leven te gaan als een soort tuiglabel.

Luuk Ikink: “Sony gaat echt op voor het meest rare bedrijf van de afgelopen week. Die reageren nog steeds niet. Het lijkt wel een soort lokale platenboer geworden. Echt geen idee waarom ze niet reageren. We hebben vandaag ook weer vijf keer gebeld. Helemaal niks.”

Bas naar Lil Kleine?

Bas en Nicolette hebben gisteren voor de zoveelste keer het vliegtuig gepakt. Al snel ging het gerucht dat ze Lil Kleine zouden gaan opzoeken – hij schijnt naar Marbella te zijn gevlogen – maar dat ontkent Bas bij het juicekanaal Reality FBI.

Het BN’er-koppeltje heeft besloten om even te gaan uitpuffen in Dubai. Ze hadden het afgelopen week erg druk met hun nieuwe boekje Amsterdam Heeft Alles. Van alles inderdaad; ook een heel bataljon wegkijkende BN’ers.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen