Gordon brengt Beste Idee van Nederland na zeven jaar terug op tv

Gordon brengt het bekende tv-programma Het Beste Idee van Nederland na zeven jaar terug op televisie. De show houdt dezelfde makers, maar krijgt wel een nieuwe titel: ‘Wat Een Uitvinding!’.

Gordon © William Rutten

Het Beste Idee van Nederland, een programma waarin iedereen de kans krijgt om een slimme uitvinding of idee te presenteren aan een jury, keert terug op de buis. Het programma heeft jarenlang gelopen met wisselende presentatoren, waaronder Jeroen Kijk in de Vegte, Tooske Ragas, Beau van Erven Dorens en, op het laatst, Jochem van Gelder.

Het Beste Idee terug

Nu keert de show terug met Gordon aan het roer en met een nieuwe naam: ‘Wat Een Uitvinding!’. Hoewel zijn huidige programma Kookklunzen een enorme flop is, houdt SBS 6 hem gewoon aan het werk. Hij staat nog één volledig jaar onder contract bij de zender en ze laten hem niet op de reservebank zitten.

Er loopt momenteel een kandidatenoproep waarin Gordon mensen vraagt om zich aan te melden voor het programma. Het lijkt erop dat de opnames in de lente gaan beginnen.

Briljante oplossing

Gordon in de oproep: “We hebben er allemaal mee te maken, die dagelijkse frustraties. Een trappetje wat maar niet stabiel wil blijven staan, het laatste restje wat maar niet uit je pak wil komen.”

Hij vervolgt: “En heb jij daar nou een briljante oplossing voor bedacht? Geef je dan op voor ‘Wat een uitvinding!’. En wie weet ligt jouw product dan binnenkort in alle winkels.”

Fragment

De kandidatenoproep:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u Het Beste Idee van Nederland bij Gordon passen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen