Rachel Hazes verbijstert John de Bever met appje: ‘Vlak na kritiek’

Rachel Hazes heeft voor verbijstering gezorgd bij John de Bever door hem uit te nodigen voor de concertserie Holland Zingt Hazes. “Ondanks mijn uitgesproken mening over Djarno.”

Rachel Hazes en John de Bever © NPO, RTL

John de Bever heeft een uitnodiging gekregen om in maart op te treden bij de Holland Zingt Hazes-concerten en dat verbaast hem zeer. Hij heeft afgelopen zomer namelijk felle kritiek geuit op de tourmanager van André Hazes jr., zijn neef Djarno Hofland. “Dat is geen echte manager, dat is meer een vriend die met hem meegaat naar optredens”, zei hij toen.

Appje van Rachel

Je zou verwachten dat John met zo’n uitspraak direct op de zwarte lijst van de als rancuneus bekend staande Rachel Hazes staat, maar niets is minder waar. Zij heeft hem namelijk hoogst persoonlijk gevraagd voor zijn deelname aan de concertserie, vlak nadat hij aanwezig was bij de première van de Hazes-docu op Videoland.

Hij vertelt het in de Story: “Ik had geen appje van Rachel verwacht. Dat gebeurde een dag na de première. Ze schreef dat zij en André het leuk zouden vinden als ik bij Holland zingt Hazes zou gaan optreden. Als ik daar ook in geïnteresseerd zou zijn, kon ze mijn naam aan de producent doorgeven.”

John verbijsterd

John zat te klapperen met zijn oren. “Ik wist niet wat ik hoorde. Dat is mijn droom. Ik zing vaak veel van zijn nummers. Ik vond het ook wel stoer dat ze, ondanks mijn uitgesproken mening over Djarno, toch contact had gezocht.”

Hij besluit: “De productie was het er ook mee eens en daarom sta ik dus volgend jaar drie avonden lang in Ziggo Dome. Daarmee komt mijn grootste droom uit.”

Instagram

John is blij:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Holland Zingt Hazes nog lang een succes blijft?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen