Yvonne Coldeweijer legt duizend euro neer voor bekkende Borsato

Yvonne Coldeweijer heeft er maar liefst duizend euro voor over als iemand haar een foto aanbiedt van een ‘bekkende’ Marco Borsato. “Dat zie ik als een investering”, aldus de juicekoningin.

Yvonne Coldeweijer en Marco Borsato © YouTube

Marco Borsato heeft niet alleen zijn carrière, maar ook zijn liefdesleven met Leontine in duigen zien vallen door alle beschuldigingen van grensoverschrijdend gedrag. Zij is er nu vandoor gegaan met een andere vent, niet geheel toevallig óók multimiljonair. En daardoor heeft ze Marco nu niet meer nodig om de laatste designertassen te kopen.

Bekkende Borsato

Allemaal heel pijnlijk voor Marco, maar nu is ook voor hem de weg vrij om een nieuwe dame aan de haak te slaan, bij voorkeur natuurlijk wel wat jonger. En als het iemand lukt om hem al zoenend met een nieuwe lover vast te leggen op de gevoelige plaat, dan kan hij of zij flink cashen door het resultaat naar juicekoningin Yvonne Coldeweijer te sturen.

Yvonne heeft namelijk wel oren naar zo’n foto. “Ik betaal niet voor scoops, maar als ik bijvoorbeeld zou horen van: ‘Luister, ik heb hier Marco Borsato die staat te bekken op straat met een griet, daar heb ik een foto van. Wat heb je daarvoor over?’, dan zou ik een bod doen!”, zegt ze in haar podcast De Juice Show.

Forse bedragen

Co-host Mark Koster: “Ik ken die bedragen van vroeger toen ik bij Nieuwe Revu werkte en een paar deuren verder zat de Story toen en die betaalde forse bedragen. Daar werden echt wel duizenden euro’s betaald soms.”

Yvonne: “Nou, tegenwoordig is dat niet meer. Evert betaalt max 250 volgens mij aan spionnen. Aan zijn eigen fotografen weet ik niet hoor.”

Duizend euro

Hoeveel zou Yvonne ervoor over hebben? “Ik zou daar zeker denk ik wel, als je echt goed ziet wie het zijn, niet te blurry… Voor blurry zeg ik 500 en voor echt scherp en die chick is ook nog juicy en bekend ofzo: 1.000 euro. Sowieso.”

Ze vervolgt: “Dat zie ik als een investering. Ik kan hem natuurlijk achter mijn betaalmuur zetten, maar dat is niet eens nodig. Het zou ook gewoon een leuke pr-stunt zijn om in de media te komen. Niet dat ik dat nodig heb, hahaha. Maar gewoon voor de lol ofzo? Ik weet niet, het lijkt me wel leuk.”

Boze Armando

Overigens haalt Armando Borsato, de broer van Marco, in de Weekend keihard uit naar Yvonne en haar juicecollega’s. “De juicekanalen krijgen ruimschoots de gelegenheid om artiesten te vernietigen. Er wordt geen hooren wederhoor meer toegepast, ik vind dat lastig. Daar heb ik wel moeite mee”, klaagt hij.

Zelf is Armando ook al langere tijd actief in de muziekindustrie. “Ik doe het al 28 jaar, dus ik ben wel wat gewend. Ik heb haar op mijn tanden en weet me staande te houden. Ik ken de wereld, ken de mensen, weet hoe sommige dingen werken. Maar die wereld is wel veranderd in de afgelopen jaren. Hij is gewoon harder geworden.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zou u voor duizend euro Marco Borsato's privacy schenden als u hem op straat ziet 'bekken'?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen