Leontine Borsato dumpt Marco definitief: ‘Dit is haar nieuwe lover’

Het liefdessprookje tussen Leontine en Marco Borsato lijkt definitief voorbij. Er wordt al een tijdje gejaagd op haar nieuwe lover en Yvonne Coldeweijer heeft nu als eerste zijn naam: John Huiberts.

Marco en Leontine Borsato © Instagram

De liefde tussen Marco en Leontine Borsato beleefde in de zomer van 2021 een heuse opleving, maar aan het eind van dat jaar knalde alles weer helemaal uit elkaar. Toen bleek namelijk dat er aangifte was gedaan van seksueel misbruik tegen de zanger. En de rel rond The Voice of Holland kwam daar niet veel later ook nog eens overheen.

Breuk Marco en Leontine

Die opeenstapeling van schandalen heeft uiteindelijk geleid tot het einde van hun relatie, maar naar verluidt níet op initiatief van Leontine. Een insider zei afgelopen zomer in de Story: “Marco wilde dat zij haar eigen leven zou kunnen leiden zonder dat ze overal en altijd word geconfronteerd met de beschuldiging die tegen hem is geuit.”

Marco nam daarmee bewust de keuze om van Leontine weer een single vrouw te maken, aldus de bron. “Het is feitelijk de ultieme vorm van liefde. Hij laat haar los, zodat ze met haar leven verder kan en hij zich in alle rust op de rechtszaak kan voorbereiden.”

‘John Huiberts nieuwe lover’

Er wordt nu al maanden gejaagd op de vermeende nieuwe lover van Leontine en juicekoningin Yvonne Coldeweijer zegt hem te hebben gevonden: multimiljonair en ondernemer John Huiberts. “Whahah ik heb een kei dikke vette leuke scoop”, laat ze weten op haar juicekanaal.

Yvonne: “Heb zo lang gespeurd op deze scoop. Hoorde al een paar weken geleden dat ze een nieuwe vriend had, maar was er nog niet achter om wie het ging. En nu is er eindelijk een spion die me kon vertellen dat Leo samen met deze John op het feest van een vriendin van John was die 50 werd.”

Geen Borsato-muziek

Het was een bonte verjaardag. “Leuk detail: er werd van tevoren wel gevraagd om GEEN Marco Borsato te draaien. Ahahahaha ik ga stuk.”

Yvonne gunt het Leontine van harte. “En hij is ook nog es miljonair. Je verwacht het niet.”

John werd in 2018 nog uitgeroepen tot EY Entrepreneur Of The Year vanwege zijn werk als oprichter van uv-lakkenmaker IGM Resins.

Update 11.00 uur

De relatie tussen Leontine en de multimiljonairs is bevestigd bij RTL Boulevard.

Fragment

De vermeende nieuwe lover van Leontine:

EY – John Huiberts from New Skool Studio on Vimeo.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen