Wolter Kroes hoopt dat hij een tv-ster wordt: ‘Je weet het nooit’

Wolter Kroes zou het leuk vinden om zich net als een aantal collega-zangers te ontpoppen tot een tv-persoonlijkheid. “Ik vind tv erg leuk, dus je weet het nooit”, zegt hij.

Wolter Kroes © NPO

Veel zangers zijn tegenwoordig ook tv-persoonlijkheid. Sommigen slaan daar behoorlijk in door, denk bijvoorbeeld aan Francis van Broekhuizen en Samantha Steenwijk. Die lijken tegenwoordig te kamperen op het Media Park. Aan de andere kant zijn er ook zangers die nog níet echt in beeld zijn bij de televisie. Eén van hen is Wolter Kroes.

Wolter op tv?

Wolter zou het best leuk vinden om wat meer lucratief tv-werk te doen, geeft hij aan in de Party. “Ik vind tv erg leuk, dus je weet het nooit. Maar wat ik nu doe, daar ben ik al heel blij mee. Er komt steeds meer tv op mijn pad, er zijn geregeld programma’s met een aanvraag.”

Een deelname aan programma’s als Expeditie Robinson en Wie is de Mol werkt vaak als een katalysator. Daarna zie je sommige kandidaten echt overal opduiken. “Haha, nou Expeditie Robinson gaat sowieso niet lukken, want ik heb zo’n beetje ieder bot in mijn been gebroken dat je breken kan.”

Niet in Expeditie

De makers van Expeditie Robinson hoeven hem dus niet te bellen. “Ik heb zoveel staal in mijn benen zitten, dat ik die fysieke proeven op dat eiland niet voor elkaar krijg. Daar zou ik te veel blessures door oplopen. In het dagelijks leven heb ik nergens last van, maar die beproevingen en spellen moet ik niet gaan doen.”

Wie is de Mol wordt ook lastig, aldus Wolter. “Ik heb al vaak van dit soort aanvragen gehad, voor tv-programma’s en spellen, maar mijn agenda laat dit vaak niet toe omdat ik al vroeg zit volgeboekt met optredens. Dan kun je niet een tijdje naar het buitenland.”

Normale dingen

De tv-wereld mag Wolter dus bellen, maar wel voor iets dat hij tussen zijn optredens door kan doen. “Ik doe aan best veel tv-programma’s mee, zolang die maar binnen het schema blijven dat ik wel mijn normale dingen kan blijven doen.
Dan blijft het voor iedereen hartstikke leuk.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Ziet u in Wolter Kroes een tv-persoonlijkheid?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen