Wolter Kroes slaat terug: ‘Bram Moszkowicz snapt er niks van!’

Wolter Kroes heeft van de week niet kunnen slapen omdat in Shownieuws werd geroepen dat hem een financieel drama te wachten staat. “Maar Bram Moszkowicz snapt er niets van!”

Wolter Kroes en Bram Moszkowicz © SBS 6

Hij heeft de héééééééééle nacht ligg… Eh, nou, níet liggen dromen. Wolter Kroes heeft in de nacht van dinsdag op woensdag compleet wakker gelegen omdat er ’s avonds laat in Shownieuws was gezegd dat hem een financieel drama te wachten staat. Het auto-ongeluk dat hij heeft veroorzaakt was volgens de deskundigen aan de desk níet verzekerd.

Wolter is gebeld

Wolter heeft door rood gereden en daarom draait hij op voor de schade aan zijn eigen voertuig én dat van de tegenligger, riepen Evert Santegoeds en Bram Moszkowicz in koor. “Ik hoop niet dat-ie kijkt eigenlijk, want ik heb zoveel slecht nieuws voor hem dat hij niet meer slaapt vanavond”, waarschuwde Evert al.

Helaas zat Wolter dus wél voor de buis, vertelt hij nu aan Shownieuws. “Jongens, ik ben goed verzekerd! Alles wordt vergoed! Dat vond ik wel een dingetje in de uitzending bij jullie. Bram Moszkowicz samen met Evert Santegoeds zei: ‘Nou, hij moet in de kleine lettertjes kijken!’ Maar ik ben gebeld door de verzekering de volgende dag.”

‘Hoe kan dit?!’

En wat zei de verzekering? “Dat alles in orde was”, aldus Wolter. “Ik heb er niet van geslapen die nacht. Ik dacht: wat is dit nou? Hoe kan dit nou? Ik ben toch gewoon verzekerd?”

De Shownieuws-verslaggever: “Door onze deskundigen?”

Wolter plagend: “Ja, door jullie twee nog-net-niet-deskundige mensen op verzekeringsgebied. Zelfs Moszkowicz niet! Dat vond ik wel knap.”

Blauwe arm

Hoe gaat het met Wolter? “Ik heb alleen een blauwe arm heel erg. Dat was door die klap op het stuur. Maar voor de rest is alles heel goed. Geen letsels, niks. Met de twee mannen die ik heb aangereden is ook alles goed. Die zijn mee naar huis gekomen met me, dus ik ben heel blij dat het zo gelopen is, want het had veel erger kunnen zijn.”

Hij besluit: “Je rijdt op een gegeven moment in de auto, het is heel slecht weer, heel veel regen, ik kijk naar mijn dashboard, ik doe mijn ruitenwisser nog even harder aan, ik kijk omhoog en ik zit op een auto. Het ging zo snel, terwijl je 50 kilometer per uur rijdt, dus het viel allemaal wel mee, maar het was gewoon een grote klap.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen