Fred van Leer wil niet reageren op keiharde sneer Glennis Grace

Fred van Leer wil niet reageren op de keiharde sneer die Glennis Grace aan hem heeft uitgedeeld in de talkshow van Eva Jinek. De stylist wil geen olie op het vuur gooien. “Hij weigert elk commentaar.”

Glennis Grace en Fred van Leer © YouTube

Ze golden jarenlang als goede vrienden van elkaar: Glennis Grace en Fred van Leer. Na haar onmetelijke wangedrag in een Jumbo-supermarkt had de hysterische stylist echter geen zin meer in zijn agressieve vriendin. Hij zette haar pardoes uit de line-up van zijn Ahoy-evenement. Reageerde Glennis begripvol? Nee, die was helemaal ‘naar de klote‘.

Tandenborstel

Glennis gaf eergisteren in de talkshow van Eva Jinek aan dat ze Fred niet begrijpt. Juicy. Wat heeft Fred daarop te zeggen? “Hij weigert bij ons elk commentaar”, melden de mensen van RTL Boulevard.

Jammer, vindt Rob Goossens het. “We hebben het uiteraard geprobeerd. Ze lieten ons weten dat hij zou reageren als hij tijd zou hebben. Ik vermoed dat hij nu met een tandenborstel zijn woonkamer aan het boenen is om maar geen tijd te hebben inderdaad.”

Ladies of Soul

En de Ladies of Soul dan? Die hebben Glennis ook min of meer laten vallen. Zij hebben hun concertserie laten ploffen om Glennis niet publiekelijk de deur te hoeven wijzen. De zangeres weigerde namelijk zélf op te stappen.

Rob: “Ladies of Soul was ook heel lastig. Berget en Candy willen allebei niet inhoudelijk reageren, Tjeerd en Edsilia hebben we überhaupt niet kunnen bereiken.”

Matennaaier

Overigens heeft niet iedereen begrip voor Fred. Zo noemde Glennis’ goede vriend Ronald Molendijk hem een matennaaier. “Als je al zo lang als Fred van Leer en Glennis Grace samen dingen doet… Muziek maken… Fred was een poosje geleden zelf nogal onderwerp van discussie over een gelekte film (sekstape, red.) en daar was Glennis gelijk bij.”

Fred had haar niet moeten laten vallen, vindt Ronald. “Hoe stoer was het geweest als júist Fred van Leer had gezegd: ‘Dames en heren, dit is Glennis, wij zijn al 20 jaar matties, ze heeft op dit moment een shitleven, maar daarom gaat ze I’m Every Woman zingen en we gaan allemaal meeblèren!’”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vond u Glennis Grace voor het hele Jumbo-gedoe wél een sympathieke vrouw?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen