Albert Verlinde loopt Humberto Tan tegen het lijf na megaconflict

Albert Verlinde is Humberto Tan één keer tegengekomen nadat ze in januari ernstig met elkaar in conflict raakten. “Ik ben op het Amsterdam Diner heel even naar hem toe gestapt.”

Humberto Tan en Albert Verlinde © RTL

Albert Verlinde heeft afgelopen januari in Shownieuws gesuggereerd dat Humberto Tan zich in zijn jaren bij RTL Late Night schuldig heeft gemaakt aan wangedrag. Hij gooide het op één hoop met het misbruikschandaal rond The Voice en riep RTL op om een grootschalig onderzoek in te stellen. En dat alles compleet ongefundeerd.

Megaconflict

Het is Albert op enorme kritiek komen te staan. Humberto was nog zo galant om Albert de mogelijkheid te geven om zijn woorden terug te nemen, maar daar wachtte de showkenner zó lang mee dat hij besloot om aangifte te doen. Pas na die aangifte krabbelde Albert lafjes terug. Nog ietsjes later ging hij zelfs diep door het stof.

Desondanks besloot Humberto om de aangifte tegen Albert gewoon te laten staan. Hij liet zich er eind februari voor het laatst over uit: “Nope. Status quo. Als er nieuws is, dan meld ik me vanzelf.”

Albert treft Humberto

Albert vertelt nu aan Shownieuws dat hij Humberto na dat megaconflict één keer is tegenkomen, namelijk afgelopen juni bij een goededoelenevenement. “Ik ben op het Amsterdam Diner heel even naar hem toe gestapt. Daar kreeg hij een heel mooie onderscheiding, dus ben ik naar hem toe gestapt.”

Heel succesvol is dat niet verlopen. “Ik hoop nog wel op een uitgebreid gesprek, snap je? Absoluut. Ik bedoel: ik vind het nog steeds heel vervelend wat er gebeurd is.”

Mont Blanc

Kennelijk heeft Humberto na dat gesprek niet besloten om de aangifte tegen Albert alsnog in te trekken. Inmiddels is de showkenner er een beetje klaar mee.

Albert: “Op een gegeven moment kun je ook excuses aan blíjven bieden, maar ik zeg steeds: ik kan ook op mijn knieën de Mont Blanc beklimmen nu, maar het houdt ergens op. Dus ja, we gaan het zien.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Albert Verlinde hintte op wangedrag door Humberto Tan. Goed dat hij zijn aangifte laat staan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen