‘Sywert van Lienden-compagnon liep na uitzending op Eva Jinek af’

Camille van Gestel, de compagnon van Sywert van Lienden die eveneens steenrijk is geworden van de beruchte mondkapjesdeal, is vrijdag na de uitzending van Jinek op de presentatrice afgelopen.

Camille van Gestel en Eva Jinek © RTL

Eva Jinek heeft Camille van Gestel, de mondkapjeshandlanger van Sywert van Lienden, afgelopen vrijdag stevig aan de tand gevoeld in haar talkshow. Vooral de hufter-opmerking van Eva (zie onderstaand) viel in goede aarde bij de kijker. “Je bent niet verplicht een hufter te zijn die over de rug van de zorg en paniek in het land een deal sluit”, merkte ze op.

Applaus van Angela

AD-opiniediva Angela de Jong, die in dezelfde uitzending te gast was, vindt dat Eva het goed heeft gedaan. “Ein-de-lijk weer eens een scherp interview in een talkshow dat écht ergens over ging, hoe lang is dat geleden? Die ene vraag van Eva zei alles”, schrijft ze in haar column.

Wat Camille deed aan die talkshowtafel is Angela nog steeds een raadsel. “Wat bezielde die man om daar te gaan zitten, met zo’n slecht verhaal, hulpeloze blikken, halve antwoorden en zonder enig merkbaar besef dat wat hij en zijn maten hebben gedaan moreel uiterst verwerpelijk is?”

Na de uitzending

Angela heeft ook gezien wat er direct na de uitzending gebeurde: Camille nam niet zo snel mogelijk de benen, maar bleef nog even hangen.

“Om na de uitzending, samen met zijn vrouw, per se de nog volle studio in te lopen om Eva nog een hand te geven en te bedanken voor het interview. Hoe groot is dan het bord voor je kop?”

Fragment

Eva en haar hufteropmerking:

Positieve reacties

Eva heeft veel positieve reacties gekregen op dit interview:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen